Temptation Island Suomi – ohjelmasta julkisuuteen noussut Vilma Karjalainen odottaa toista lastaan yhdessä ex-puolisonsa Juuso Lehmusvyöryn kanssa. Vilmalla ja Juusolla on yhteinen vuonna 2020 syntynyt Nella-tytär. Pari erosi vuonna 2021.

Vilma kertoi raskaudestaan ensimmäisenä Mamma Mia –podcastissa.

– No mä olen ollut hetken aikaa paksuna. Tää on niin outoa… mä olen raskausviikolla 26, Vilma paljasti podcastissa.

– Tässä kävi silleen, että erosin lasten isästä tossa syyskuussa. Meillä oli tunteikas ero, jossa haluttiin muistella hyviä asioita ja tulin raskaaksi. Näin vaan tapahtui.

Vilma sai tietää raskaudestaan lokakuun puolivälissä, mutta ei halunnut kertoa siitä julkisesti. Tieto raskaudesta oli aluksi järkytys ja shokki myös hänelle.

– Päätin tietoisesti, että kerron asiasta kun olen valmis. Siinä meni puoli vuotta, mutta olen nyt valmis puhumaan siitä. Oon super iloinen tästä vauvasta ja siitä, että Nella saa pikkuveljen.

Vilma kertoi asiasta myös Instagram-tilillään, jossa julkaisi kauniin raskauskuvan.

– Meidän perhe kasvaa uudella vauvalla. Olo on siunattu ja onnellinen, odotamme kaikki sinua tosi kovasti saapuvaksi luoksemme, Vilma kirjoittaa kuvatekstissä, johon lisätystä aihetunnisteesta selviää, että vauvan laskettu aika on kesäkuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

IS: Vilma Karjalainen kuvasi rehellisesti parisuhteensa tuhon tv-sarjaan – ”Ensimmäinen tunne oli häpeä”

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen kommentoi Juuson päätöstä avautua eron syistä: ”Toi vaan sattuu tosi paljon”