Temptation Island Suomi -sarjasta tuttu Juuso Lehmusvyöry julkaisi syntymäpäivänään Instagram-päivityksen, missä avasi hänen ja Vilma Karjalaisen eron syitä. Hänen mukaansa päällimmäisin syy suhteen päättymiseen oli eroava näkemys koronarokotteesta.

TAUSTAA: Temppareista tuttu Juuso Lehmusvyöry avautuu vihdoin eron todellisista syistä: ”Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä”

– Mulle annettiin vaihtoehto. Valita toksinen suhde vai jatkaa näiden puhumista somessa, mä en vaan voi olla hiljaa. Tämä voi olla monen mielestä kusipäistä ja itsekästä, varsinkin kun meillä on yhteinen lapsi. Jos olet sitä mieltä, niin fine ole. Mut älä tule sitä mulle kertomaan, Juuso kirjoittaa.

Vilma päätti kommentoida Juuson avautumista Instagramin Stories-osiossa. Hänestä tuntuu pahalta, että Juuso meni avaamaan eron syitä.

Mua ärsyttää niin paljon tällä hetkellä. Mun tekisi mieli laittaa tähän viestejä, mitä yöllä sain. Ne on järkyttäviä. Mä en niitä laita, koska haluan suojella meidän tyttöä. Oon joutunut kestämään aika paljon kaikkea ja nyt kerrottiin vielä syy julkisuuteen, mitä en olisi halunnut. Toi vaan sattuu tosi paljon, Vilma kertoo ja jatkaa:

En olisi halunnut, että kukaan tietää tosta, koska koen olevani arvoton ja huono. Yritän olla järjellä ajatteleva, positiivinen ja kannustava. En kai onnistunut tässä.

Juuso kutsui päivityksessä hänen ja Vilman suhdetta toksiseksi.

Mua ahdistaa ja ärsyttää kaikki tällä hetkellä, Vilma jatkaa.

Jos suhdetta kutsutaan pelkästään toksiseksi, eikä sanota mitään hyvää. Mä vihaan epäreiluutta yli kaiken. Haluaisin oikaista asiat, mutta tällä kertaa en sitä tee. Se tuntuu hyvältä, että en koe tarvetta kertoa viestejä. Koen, että olen kasvanut, koska ennen olisin jakanut viestit ja näyttänyt, mikä mulkku on kyseessä. Se tuntuu hyvältä. Nellan takia en viestejä laita.

Lue myös:

Temppareista tuttu Vilma Karjalainen koki lähihoitajana rajua kiusaamista esimiesten toimesta: ”Minua haukuttiin h***aksi yksityiselämäni perusteella”

Eronnut Vilma julkaisi näyttävän uima-asukuvan: ”Olen löytänyt tietynlaisen rauhan”

TIS-Vilma avautuu eron jälkeisistä tuntemuksistaan: ”Asioiden hyväksyminen oli kova paikka”