Maisa Torppaa kiristettiin lehtikuvauksissa – pakotettiin riisuutumaan alusvaatteisilleen vasten tahtoaan

Tämän viikon Yökylässä Maria Veitola -jaksossa nähdään kohujulkkiksena ja mediapersoonana tunnetuksi tullut Maisa Torppa.

Toimittaja Maria Veitolan tähdittämässä suosikkiohjelmassa Torppa avautuu kokemastaan järkyttävästä kuvaustilanteesta, jossa hänet pakotettiin riisuutumaan alusvaatteisilleen vasten tahtoaan.

– Se on jäänyt mulle tosi raskaana kokemuksena. Mä olin silloin just täyttänyt 18 ja mä olin yhden lehden kuvauksissa, Torppa aloittaa.

Torpan mukaan kyseisen lehden kanssa oli alunperin sovittu aivan tavallisista lehtikuvista, mutta paikan päällä kuvaukset saivatkin täysin toisen suunnan.

Nainen kertoo, että kuvaaja olikin yllättäen vaatinut häntä riisumaan paidan pois. Olonsa hyvin epämukavaksi tuntenut Torppa yritti kieltäytyä pyynnöstä, mutta se ei ollut onnistunut.

– Mulle sanottiin, että jos sä et ota alusvaatteisilleen, niin sitten me laitetaan lehteen kaikista rumimmat kuvat näistä, mitä me ollaan saatu susta, Torppa muistelee vakavana.

– Sit Maisa 18-vee on siihen vaan et ”okei”.

View this post on Instagram

Sun power 💛

A post shared by Maisa Torppa (@maisatorppa) on

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Torppa toteaa, ettei hänellä ollut teini-ikäisenä vielä tarpeeksi vahvaa itsetuntoa, jotta olisi uskaltanut puolustaa itseään. Hänestä tuntui helpommalta vain antaa olla ja tehdä kuten käsketään.

Ohjelmassa Veitola ja Torppa pohtivat yhdessä sitä, ettei alastomuudessa itsessään ole mitään väärää tai hävettävää, mutta alusvaatekuvauksista olisi pitänyt keskustella etukäteen.

– Sen pitäis olla vapaaehtoista, sovittua ja hyvän maun mukaista. Sellasta, et jokaisella on ymmärrys siitä, mitä tehdään, eikä ketään painosteta siihen, Torppa summaa.

Yökylässä Maria Veitola MTV3:lla torstaisin klo 21.

Lue myös: Maisa Torppa palasi rakkauslomalta tv-ohjelman kuvauksiin: ”Oli kiva ladata akkuja”


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.