Näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi kertoo rehellisesti hurjasta työtahdistaan ja koronapandemian aiheuttamasta pysähdyksestä Ilta-Sanomien haastattelussa. Leppilampi ilmoitti marraskuussa lopettavansa Tanssii tähtien kanssa -ohjelman juontajana ja keskittyvänsä uraansa näyttelijänä ja muusikkona.

Leppilampi myöntää, että hänellä oli aiemmin tapana identifoida itsensä töiden määrään ja ymmärtää nyt miksi muut olivat huolissaan hänen jaksamisestaan.

– Hyväksytin itseäni sillä, että minulla oli 18 päivässä 27 jaksoa viihdetelkkaria. Nyt näyttää siltä, että olin sairastunut siihen tahtiin, Leppilampi kertoo Ilta-Sanomille.

Maaliskuussa 2020 koronapandemia pakotti Leppilammen pysähtymään ja alun lamaannuksen jälkeen hän tajusi, ettei oikeastaan kaipaa mihinkään vaan nautti vapaa-ajastaan.

– Korvissa kohisi viikon. Sitten tuli lamaantuminen, melkein masennus. Yhtäkkiä rupesinkin nauttimaan siitä, että ei tarvinnut tehdä mitään muuta kuin laittaa kylpytakki ylle ja pelata shakkia Beatan kanssa.

Rauhoittuminen näkyy Leppilammen mukaan myös Hautalehto: Kylmä syli -rikosdraamassa, jossa hän näyttelee pääroolissa komisario Antti Hautalehtoa.

Päärooli omassa rikosdraamassa on Leppilammelle unelmien täyttymys, josta hän on haaveillut yli kymmenen vuoden ajan. Työtaakan vähennyttyä sarjan kuvauksissa oli myös helpompi olla läsnä ja saada rooliin lisää yksityiskohtia ja syvyyttä.

– Kun tajusin, että riitän ja olen onnellinen, se antoi töissä mahdollisuuden keskittyä vain tähän yhteen asiaan, Kylmään syliin.

Hautalehto: Kylmä syli 9. joulukuuta alkaen suoratoistopalvelu C Moressa.

Lähde: Ilta-Sanomat

Lue myös:

Me Naiset: Mikko Leppilampi menetti kaikki rahansa – päätyi kiusalliseen ratkaisuun: ”Maksoin jenkkivuosista kalliin hinnan”

MTV: Mikko Leppilampi teki shokki-ilmoituksen: ”En koe, että minulla on hirveästi enempää annettavaa”