Burger King avaa kaksi uutta ravintolaa pääkaupunkiseudulle – hae niihin töihin täältä!

Burger King avaa ravintolat Espoon Isoon Omenaan ja Vantaan Dixiin – rekrytoi alkuvuonna 100 uutta työntekijää pääkaupunkiseudulla.
Burger King -hampurilaisketjun vuosi 2017 alkaa vauhdikkaissa merkeissä pääkaupunkiseudulla – huhtikuussa on edessä uusien ravintoloiden avaukset Espoon Isossa Omenassa sekä Vantaan kauppakeskus Dixissä. Uusien ravintola-avausten myötä hampurilaisketju rekrytoi parhaillaan sataa uutta työntekijää pelkästään pääkaupunkiseudulla.
Burger King -ravintolaketju on laajentunut Suomessa vauhdilla ensimmäisten toimintavuosiensa aikana.
– Kolmen vuoden aikana olemme avanneet yhteensä 26 ravintolaa, ja BK:n Suomen valloitus jatkuu vahvana. Tänä vuonna avaamme lähes parikymmentä uutta ravintolaa, mikä tarkoittaa noin 500 uutta työpaikkaa Suomeen. Parhaillaan olemme rekrytoimassa 100 uutta työntekijää pelkästään pääkaupunkiseudulla – tarvitsemme henkilökuntaa sekä uusiin keväällä avattaviin että nykyisiin ravintoloihimme, kertoo Burger Kingin Suomen ketjujohtaja Mikko Mollberg.

Espoon Isoon Omenaan avattava ravintola käsittää lähes 150 asiakaspaikkaa ja työllistää noin 25 työntekijää. Uusi ravintolaketju otetaan ilolla vastaan uudistuneeseen kauppakeskukseen, jonka laajentumisen toinen vaihe valmistuu keväällä.
– Laajenevaan Isoon Omenaan muodostuu ainutlaatuinen ravintolamaailma M.E.E.T, jossa on kaikkiaan noin 40 erilaista, eri kohderyhmille suunnattua kahvilaa ja ravintolaa. Burger King -ravintolaa ovat Isoon Omenaan toivoneet erityisesti lapsiperheet ja nuoret, kertoo Ison Omenan kaupallinen johtaja Sanna Yliniemi Cityconilta.
– Ravintola sijoittuu keväällä avattavan lasten leikkialueen ja lastenhoitotilojen välittömään läheisyyteen sekä Finnkinon uuden elokuvateatterin lipunmyyntipisteen viereen, Yliniemi jatkaa.
Myös Vantaan Tikkurilassa sijaitseva asemakeskus Dixi saa noin 100 asiakaspaikkaa sisältävän Burger King -ravintolan huhtikuussa 2017.
– Dixin konsepti tarjoaa helppoa ja nopeaa arjen asiointia Suomen kolmanneksi vilkkaimman juna-aseman käyttäjille sekä alueella asuville, työskenteleville ja opiskeleville. Ravintolat ovat keskeisessä roolissa Dixin liikemixissä ja Burger King sopii konseptiimme loistavasti. Olemme erittäin tyytyväisiä, että saamme Burger King -ketjun kaltaisen laadukkaan toimijan vahvistamaan ravintolatarjontaamme, kun Dixin toinen vaihe aukeaa, kertoo Joonas Lemström NREP:iltä.
Vuonna 1954 Yhdysvalloissa perustettu Burger King on tunnettu liekillä grillatuista hampurilaisistaan, jotka valmistetaan aina asiakkaiden toiveiden mukaan. Maailman toiseksi suurin hampurilaisravintolaketju erottuu kilpailijoistaan myös juomapuolella. Burger King -ravintoloissa virvoitusjuomia saa juoda niin paljon kuin haluaa, ja lisäksi ravintoloissa tarjoillaan myös olutta.
Espoon Ison Omenan ja Vantaan Dixin ravintolat työllistävät yhteensä noin 50 henkilöä, ja uusien työntekijöiden haku on parhaillaan käynnissä. Lisätietoja avoinna olevista työpaikoista Restelin verkkosivuilla.  
STT


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Jä vastaus

Your email address will not be published.