Suomen eturivin näyttelijöihin lukeutuva Aku Hirviniemi paljastaa yksityiskohtia huomenna torstaina ensi-iltansa saavan Luokkakokous 3sinkkuristeily -elokuvan kulisseista.

Hirviniemi tähdittää Renny Harlinin ohjaamaa Luokkakokous 3 -elokuvaa yhdessä Jaajo Linnonmaan ja Sami Hedbergin kanssa.

Linnonmaa kertoi aikaisemmin Metropolille, että Harlin joutui aina silloin tällöin olemaan hieman hulolissaan Luokkakokouksen kuvauksissa. Kuvauksissa ei nimittäin onnistuttu välttymään erilaisilta epäonnisilta kömmähdyksiltä.

Myös Hirviniemi myöntää aiheuttaneensa maskiosastolle töitä, kun hän löi kasvonsa elokuvan rekvisiitaksi tarkoitettuun pöytään.

– Siinä pääsivät maskeeraajat paikkaamaan minun naamaani oikein kunnolla, Hirviniemi toteaa Metropolille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Hän kuvailee tilanteen syntyneen hyvin spontaanista päähänpistosta.

– Keksin yhtäkkiä, että minun esittämäni hahmo Nippe voisi pyörtyä, kun hän näkee Antin jonglööraamisen menevän pieleen. Niinpä päätin antaa kaikkeni ja kaaduin teatraalisesti – lyöden samalla vahingossa pääni pöytään, näyttelijä sanoo.

Erityisen hankalaa kaikesta teki se, että Hirviniemen piti vielä näytellä kohtauksissa, jotka näytettiin elokuvassa pyörtymiskohtausta ennen.

– Elokuvaahan ei koskaan tehdä kronologisessa järjestyksessä. Joten se oli sitten kiva yrittää peittää niitä minun turvonneita kasvojani, jotta pääsimme jatkamaan kuvauksia, Hirviniemi täsmentää.

– Tämä on varmasti syy, miksi en tee omia stunttejani, hän summaa nauraen.

Kuva: AOP

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Luokkakokous 3 -elokuvaa tähdittävä Aku Hirviniemi avautuu yksityiskohdista ronskin katetrointikohtauksen takaa – ”Sattui henkisesti”

Aku Hirviniemi kommentoi suorasanaisesti kihlaustaan Sonja-rakkaansa kanssa – ”Jotkut uhkarohkeat menevät naimisiin”