Suomalaisten suosikkinäyttelijä Aku Hirviniemi nähdään Renny Harlinin ohjaamassa Luokkakokous 3 – sinkkuristeily -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa heinäkuun lopussa.

Tuoreessa Luokkakokous-elokuvassa on tuttuun tapaan luvassa aimo annos härskiä huumoria ja vauhdikasta biletystä, kun Akun, Jaajo Linnonmaan ja Sami Hedbergin esittämät hahmot lähtevät kostealle sinkkuristeilylle ilakoimaan.

Eräässä kohtauksessa Akun roolihahmo Niklas joutuu kärsimänsä virtsaummen vuoksi yllättäen katetroitavaksi kesken risteilyn. Katetrointia ei elokuvassa kuitenkaan hoida osaava kirurgi, vaan Jaajon hahmo Tuomas. Kohtaus on hyvin ronski, ja Niklas huutaa siinä kovaan ääneen kivusta.

Oliko kohtauksen tekeminen kivuliasta myös Akulle?

– No kyllä minua vähän ehkä sattui henkisesti, Hirviniemi kertoo Metropolille.

– Mutta muuten kipu oli täysin näyteltyä, hän jatkaa.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Vaikka kohtauksesta ei aiheutunut Hirviniemelle fyysisiä kipuja, ei sen kuvaaminen silti ollut näyttelijälle aivan helpoimmasta päästä.

– Minunhan piti olla siinä kohtauksessa ilman housuja… tai oli minulla sellainen eräänlainen pussi genitaalialueiden päällä suojana, jotta vastanäyttelijöiden ei tarvitsisi olla visuaalisesti missään intiimissä kanssakäymisessä minun kanssani.

– Mutta kuvittele, että minun täytyi viettää siinä gynekologintuolissa kokonainen kuvauspäivä, Hirviniemi toteaa nauraen.

– Siinä vain, jalat levällään ja joku sukkahousupussi kriittisten paikkojen peittona. Voin sanoa, että sellaisessa tilanteessa tutustuu vastanäyttelijöihin aivan uudella tavalla, mies hekottaa.

Kuva: AOP

Luokkakokous 3 – sinkkuristeily elokuvateattereissa 28. heinäkuuta.

Lue myös:

Jaajo Linnonmaa paljastaa, mikä Renny Harlinia huolestutti Luokkakokous 3 -kuvauksissa – ”Kun hän täräytti siihen kyljelleen alas…”

Renny Harlin laittoi Sami Hedbergin tekemään hurjan toimintakohtauksen: ”Se oli aikamoinen suoritus”