NASA kertoi tiistaina, että se suunnittelee elokuvan kuvauksia avaruudessa. Tom Cruisen kanssa on jo neuvoteltu.

Näyttelijä Tom Cruice, 57, valmistautuu seuraavaan roolisuoritukseensa avaruudessa. Yhdysvaltain kansallinen ilmailu- ja avaruushallinto NASA tiedotti tiistaina suunnitelmista kuvata elokuva Kansainvälisellä avaruusasema ISS:llä.

– NASA on innoissaan päästessään työskentelemään Tom Cruisen kanssa elokuvan parissa Kansainvälisellä avaruusasemalla! NASAn hallinnollinen johtaja Jim Bridenstine twiittasi tiistaina.

Yksi syy elokuvalle on Bridenstinen mukaan tarve houkutella alalle ja Nasaan uuden sukupolven insinöörejä ja tieteentekijöitä.

Elokuvasivusto Deadlinen mukaan Cruise tekee parhaillaan yhteistyötä muun muassa Teslan ja SpaceX:n omistajan Elon Muskin kanssa jotta ensi kertaa avaruudessa kuvattava elokuva saadaan toteutettua. Projekti on kuitenkin vasta alkuvaiheessa.

Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Tom Cruise teki näyttelijädebyyttinsä jo vuonna 1981 ja on sen jälkeen esiintynyt useassa menestyselokuvassa, joista tunnetuimpia ovat ehkä Top Gun sekä Mission: Impossible elokuvat. Mies tekee tunnetusti suurimman osan stunteistaan itse.

Hän on skientologi ja sen kiihkeä puolestapuhuja, jonka omaisuudeksi arvioitiin vuonna 2019 noin 570 miljoonaa dollaria.