Metropoli uutisoi aiemmin tällä viikolla näyttelijä Katariina Havukaisen nappanneen ensimmäisen pääroolinsa valkokankaalta. Hän näyttelee Marko Jantusen elämästä kertovassa Laitapuolen hyökkkääjä -elokuvassa.

TAUSTAA: Katariina Havukainen nappasi ensimmäisen pääroolinsa valkokankaalta: ”Kati ei ole perinteinen kiekkovaimo”

Vuonna 2019 näyttelijäksi valmistuneen Katariinan äiti on näyttelijä Riitta Havukainen ja isäpuoli Eppu Salminen. Vanhemmilla on tärkeä rooli Katariinan elämässä. Häntä ei häiritse puhua näyttelijäperheestään.

– Totta kai se on vaikuttanut minuun, että äitini on loistava näyttelijä. Olen seurannut koko elämäni läheltä, kuinka intohimoisesti ja nälkäisesti äitini suhtautuu näyttelemiseen.

Katariinan velipuoli on puolestaan juontaja-näyttelijä Roope Salminen. Sisaruksilla on läheiset välit.

– Koen olevani enemmän tarkkailija kuin veljeni, enkä ole yhtä ulospäin suuntautunut.

– Me puhumme taiteesta paljon, mutta olemme kiinnostuneita hyvin erilaisista jutuista ja meitä kiinnostaa tehdä hyvin erilaisia töitä. Olen kiinnostunut enemmän teatterista kuin Roope, joka on taas minua enemmän kiinnostunut viihdetuotannoista. Siitä huolimatta olemme tehneet töitä yhdessä, kuten käsikirjoitimme Nenäpäivään sketsit. Olen ollut myös käsikirjoittamassa Putousta, jonka juontajana Roope on taas toiminut.

Lue myös:

Severi Saarinen nähdään ex-kiekkoilija Marko Jantusen roolissa – takana suuri ulkoinen muutos: ”Painoni on vaihdellut 20 kilon välillä”