Finnkino aloitti syyskuun alussa mittavan remontin Finnkino Plaza -teatterissa. Sali 1 uudistuu rakenteita ja tekniikkaa myöten ja tilalle avautuu lokakuun alussa uusi 200-paikkainen LUXE-sali. Lisäksi teatterin aula- ja oheismyynnin tilat sekä palvelut uudistuvat.

Finnkino jatkaa elokuvateatteriketjunsa kehittämistä Oulussa, kun Finnkinon Plaza-teatteriin avataan täysin uusi LUXE-sali lokakuussa 2019. 1-salin salirakenteet ja -tekniikka uusitaan ja penkit korvataan ylellisillä ja kallistuvilla nojatuoleilla, joilla on omat sivupöydät herkullisia leffatarjoiluita varten. Asiakaspaikkoja uudessa salissa on vähennetty merkittävästi, mikä mahdollistaa uudenlaisen kokemuksen tarjoamisen oululaisille elokuvateatterikävijöille.

Myös elokuvateatterin aulatilat, herkkumyymälä ja -palvelut uudistuvat ja teatterin tarjoilu laajenee niin juoma- kuin ruokapuolella.

– Olemme innoissamme saadessamme tuoda oululaisille elokuvissakävijöille täysin uudenlaisen elokuvateatterikokemuksen, joka on ollut menestys sisarketjuissamme mm. Iso-Britanniassa ja Yhdysvalloissa. Uudistus tarjoaa asiakkaillemme entistä kokonaisvaltaisempia ja vaikuttavampia elokuvateatterikokemuksia ja uusia monipuolisia mahdollisuuksia myös yritys- ja ryhmätilaisuuksien järjestäjille, toteaa Plazan teatteripäällikkö Jaana Härkönen.

Yli kymmenen vuoden ajan oululaisille elokuvaelämyksiä tarjonnut Finnkino Plaza sijaitsee kaupungin ytimessä Torikadulla. Oulun suurimman elokuvateatterin kahdeksan salia esittävät uusimmat ensi-illat kaikille elokuvanälkäisille, unohtamatta Event Cinema -näytöksiä.

Uudistuksen jälkeen syksyn monipuolinen ohjelmisto pitää sisällään mm. seuraavia huippu ensi-iltoja: Joker (ensi-ilta 4.10), Late Lammas -elokuva: Farmageddon (11.10.), Fingerpori (1.11.), pikkujoulukaudelle erinomaisesti sopiva kotimainen draamakomedia Täydellinen joulu (ensi-ilta 25.10.), Terminator – Dark Fate (1.11.), Skywalker-saagan päätösosa Star Wars: The Rise of Skywalker (ensi-ilta 18.12.) ja koko perheen odotettu Frozen 2 -animaatioelokuva (ensi-ilta 25.12.).

Lähde ja kuva: Finnkino