Salminen näyttäytyy elokuvassa lääkärin roolissa.

Roope Salminen, 30, julkaisi Instagram-tilillään kuvan Luokkakokous 3 -elokuvan kuvauksista. Kuvassa hän poseeraa näyttelijä Carl-Kristian Rundmanin kanssa lääkärin takki päällään.

– Deep Blue Sea oli lapsuuteni suosikkielokuva, joten vedin kumihanskat ilolla käteen ja hyppäsin seikkailuun. Kuvaussetissä oli maailmanluokan meininki ja leffaa painettiin todella suurella sydämellä ja tarkkuudella purkkiin, Salminen kirjoittaa.

– Aku Hirviniemi varmasti toivoi, että postaisin kuvan jossa hän on mukana, mutta näytin tässä paremmalta. Käykää joka tapauksessa seuraamassa Akua, se on pieni ihminen ja sille seuraajamäärät on tosi tärkeitä, Salminen vitsailee.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Hirviniemi kuitenkin julkaisi omalla Instagram-tilillään kuvan kolmikosta ja heittää Salmiselle jopa pienet kehut suorituksesta.

– Muistatteko vielä Luokkakokous ykkösen lääkärikohtauksen? No sanotaanko näin, että tämä parivaljakko vie sen homman vielä potenssiin tuhat tulevassa kolmososassa!

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Luokkakokous 3 -elokuva on jatkoa kahdelle aiemmalle Luokkakokus – elokuvalle ja sen ohjaa Renny Harlin. Pääosissa nähdään aiempien elokuvien tavoin Sami Hedberg, Aku Hirviniemi ja Jaajo Linnonmaa.

Elokuvasta on uutisoitu jopa Yhdysvalloissa.