Näyttelijä ja vuorovaikutuskouluttaja Outi Mäenpää, 59, on tehnyt vaikuttavan uran näyttelijänä. Hänet nähdään 15 vuoden tauon jälkeen pääroolissa uudessa Vuosisadan häät -elokuvassa, joka saa ensi-iltansa perjantaina 15. lokakuuta.

Outi kertoo Seura-lehden haastattelussa oppineensa vuosien varrella olemaan ylpeä saavutuksistaan. Jotkut läheiset kollegat ovat myöntäneet olleensa myös kateellisia hänen saamistaan rooleista. Outin mielestä on hienoa, että he ovat kertoneet siitä avoimesti.

– Se on tarkoittanut, että ystävyys voi jatkua puhtaana. Muutama ystävyyssuhde on katkennut kateuden takia. Se on hyvin surullista, Outi toteaa.

Hän muistelee tapausta, jossa haki samanikäisen naiskollegan kanssa samaa roolia. Outi halusi takuun ystävyyden jatkumisesta ja kysyi kollegalta jatkuuko ystävyys, vaikka he hakevat samaa roolia. Outi sai roolin ja vaikka kollega myönsi itkien olevansa hyvin kateellinen, ystävyys jatkui.

– Jos olisi ollut riski ystävyyden päättymisestä, en olisi mennyt koekuvauksiin. Arvostan ystävyyttä enemmän kuin työtä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Kuva: AOP

Elokuvassa Outin roolihahmo Viima on TV:stä tuttu julkkispsykiatri, joka yrittää etsiä itselleen ex-miehensä häihin korkean profiilin seuralaista, jotta naisen todellinen yksinäisyys ei paljastuisi.

Elokuvan on ohjannut Marja Pyykkö ja muissa päärooleissa nähdään muun muassa Mikko Leppilampi, Matleena Kuusniemi, Amos Brotherus ja Tommi Eronen.

Lähde: Seura

Lue myös:

Pyhimyksellä yllättävä rooli Outi Mäenpään tähdittämässä leffassa: ”Elokuvassa, mutta en elossa” – katso kuva!

IS: Outi Mäenpää löysi rakkauden tunnetusta kirjailijasta: ”On onni löytää sielunkumppani”