Suomen ensimmäisen IMAX-elokuvateatterin avajaiset jättimenestys

Kauppakeskus Itikseen avautui perjantaina 30.11. Suomen ensimmäinen IMAX®-elokuvateatteri Finnkino Itis sekä täysin uusi ravintola-alue.

Sadat leffafanit jonottivat avajaisiin jo aikaisin aamusta. Torstai-illan kutsuvierastilaisuudessa sekä IMAX®-sali että kaksi Luxe-salia saivat innostuneen vastaanoton.

Itä-Helsinkiin on kaivattu elokuvateatteria pitkään, ja odotus palkittiin tänään, kun 9-salinen Finnkino Itis avasi ovensa. Avajaistarjoukset ja mahdollisuus tutustua uuteen teatteriin houkuttelivat paikalle tuhansia leffafaneja. Ensimmäisten joukossa teatteriin oli menossa Elvin Akdogan.

‒ Päätin hyödyntää avajaistarjouksen ja hakea liput ennen töihin menoa, Itiksen Taco Bell -ravintolassa työskentelevä Akdogan kertoo.

‒ On ihan mahtavaa, että Itikseen viimein saatiin leffateatteri. Niin asiakkaana kuin työntekijänäkin toivotan tervetulleeksi myös kaikki uudet ravintolat. Itse aion käydä ystävieni kanssa viikonloppuna katsomassa Robin Hood -elokuvan ja ennen leffaa käymme tietenkin syömässä, jatkaa Elvin Akdogan.

Elvin Akdogan

Elokuvateatterin välittömään yhteyteen avautui uusi ravintola-alue, jossa sijaitsee yhdeksän ravintolaa: Vapiano, BangCook, Salaattiasema, Oscar’s Bar, Fafa’s, The Lucky Bastard, Taco Bell, Hanko Sushi ja Arnold’s. Itiksen markkinointipäällikkö Anna Homén on tyytyväinen kauppakeskuksen kehitykseen.

‒ Strategiamme mukaisesti kehitämme Itistä monipalvelukeskukseksi, joka tarjoaa asiakkaille kattavan myymälävalikoiman lisäksi viihteen ja viihtymisen palveluita sekä julkisia palveluita. Aikaisemmin tänä vuonna Itikseen on avattu mm. laaja Kelan toimipiste ja Regus-toimistohotelli.

Finnkino Itiksen ennakkoavajaisia vietettiin jo torstai-iltana Finnkinon ja Itiksen yhteisen kutsuvierastilaisuuden merkeissä. Tapahtumassa saatu palaute oli innostunutta.

http://mb.cision.com/Public/5785/2687191/9ba5c54273737b0c_800x800ar.jpg

‒ Noin 500 kutsuvierastamme arvioi Alex Nurmen Oscar’s Barille laatiman tapas-menun erinomaiseksi. Samoin IMAX®-  ja Luxe -salit saivat runsaasi kehuja eritoten huippumukavien penkkien ja loistavan kuvan- ja äänenlaadun ansiosta, Homén iloitsee.

Kauppakeskus Itiksen toiminnassa on jatkossakin keskiössä jatkuva kehittäminen.

‒ Itiksen uudistaminen ei suinkaan pääty tähän, vaan ensi vuonna suunnitteilla on mm. Finnkino Itistä vastapäätä sijaitsevan ravintolamaailman uudistus, Homén summaa.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.