Karaokea rakastava bailukansa voi kesäkuusta alkaen nauttia Helsingin ydinkeskustassa uudesta, täyden palvelun VIP-karaoketilasta. Osoitteessa Yliopistonkatu 5 avattava Ravintola Caverna tarjoaa uusinta uutta karaokerintamalla 22. kesäkuuta alkaen.
Ravintolan moderni VIP-karaokehuone on täysin äänieristetty tila, jonne voi tilata tarjoilun erityisellä tilausjärjestelmällä. Karaoken musiikkivalikoima on kattava ja tekniikka helposti juhlaväen itse käytettävissä. Polttari- tai muut juhlaseurueet voivat viettää halutessaan koko illan 20 henkilöä vetävässä karaoketilassa ilman, että sieltä tarvitsee poistua tilaamaan.

Ravintola Cavernan karaoketila soveltuu hyvin kokouksia, polttareita tai syntymäpäiviä viettäville ryhmille tai muuten vain hyvän porukan juhlahetkiin. Tila ja sen tekniikka mahdollistavat juhlan yksityisyyden.
Monipuolinen ravintola-viihdekeskus Caverna on kokonaisuutena edustava tila erilaisiin juhlatilaisuuksiin. 300 henkeä vetävä ravintola Helsingin ydinkeskustassa on omiaan yritystilaisuuksien, polttareiden ja isompien tai pienempien juhlien järjestämiseen.
ravintola-taverna
Eksoottinen luolaravintola Caverna tarjoaa monipuolisen ruokalistan ja luolatunnelman Helsingin ydinkeskustassa. Ravintola lupaa tarjota asiakkailleen elämyksen, jossa yhdistyvät laaja kattaus maailman keittiöiden ruokia, eksoottinen miljöö sekä ensiluokkainen asiakaspalvelu.
Tuhannen neliön ravintolatilan luolamainen miljöö tippukivimuodostelmineen, koristeineen ja kalusteineen on toteutettu käsityönä. Tarjolla on myös elävää musiikkia ja viihdettä.
Ravintola Caverna on myös Facebookissa.
Kuvat: Ravintola Caverna