Sohvaperunat-sarjasta tunnetuksi tullut Juhani Koskinen puhuu rehellisesti hänen ja hänen kihlattunsa, radiojuontaja Veronica Verhon parisuhteesta tuoreessa Kaikki mitä rakastan -podcastin jaksossa.

Koskinen kertoo tuntevansa olonsa erittäin onnelliseksi Verhon kanssa. Kaksikko oli ensin pitkään ystäviä, kunnes noin 1,5 vuotta sitten heidän ystävyytensä syveni romanttiseksi rakkaudeksi.

– Aivan ensihetkestä asti, kun huomasin, että todella hyvästä ystävästä tuli elämänkumppani, tyttöystävä, avovaimo ja kihlattu, kaikki on ollut selvää, Koskinen toteaa podcastissa.

– En tiedä, mikä olisi parempaa kuin jakaa arki parhaan ystävän kanssa, hän lisää.

Koskinen iloitsee etenkin siitä, että nyt hänen ei enää tarvitse pelätä tulevaisuutta.

– On todella vapauttavaa, kun on varmuus ja luottamus ja selkeys elämästä. Ei tule edes mieleen, että olisi jossain muualla. Ei edes ajattele sellaisia vaihtoehtoja, kun on niin hyvä olla siinä, missä on, Koskinen hehkuttaa.

– Siitä minä olen kaikista onnellisin, mies täsmentää.

Verhon kanssa Koskinen on oppinut, kuinka tärkeää on käydä asiat perusteellisesti läpi ja välillä riidelläkin. Koskinen myöntää, että hän on aikaisemmissa suhteissaan pitänyt monia huolia sisällään, eikä hän ole uskaltanut puhua niistä toiselle.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tässä suhteessa kaikki on kuitenkin toisin.

– On ollut ihan mahtavaa – vaikka ei se niinä riitelyhetkinä kovin mahtavalta tunnu – että asiat oikeasti käydään läpi. Että niillä on väliä, ja että me haluamme selvittää ne, ehkä vähän korottaa ääntäkin.

– Mutta sitten kun asia on selvitetty, niin me puolin ja toisin useimmiten pyydämme anteeksi ja sovimme asiat. Sitten olemme taas vähän kehittyneet ihmisinä ja parisuhteessa, Koskinen kiteyttää.

Lue myös:

Veronica Verholle ja Juhani-rakkaalle perheenlisäystä – ”Tervetuloa kotiin”

Veronica Verho paljasti iloisen perheuutisen – ”Huusin onnesta häkeltyneenä”