Helsingin Wanhassa Satamassa 11.-12.1. järjestettävä Mennään naimisiin -häätapahtuma tarjoaa runsaasti elämyksiä, ideoita ja ajatuksia häihin.

Viikonloppuna järjestettävästä Mennään naimisiin -tapahtumasta voi löytää kattavasti elämyksiä – oli kyse sitten häämatkasta, häiden tyylistä, musiikista tai käytännön järjestelyistä. Kun hääpareilla on mahdollisuus ja aikaa tutustua kaikkeen siihen, mitä tapahtuma tarjoaa, heidän odotuksensa ja saatavilla olevat palvelut ja tuotteet kohtaavat.

– Moni hääpari pohtii kaiken kaikkiaan onnistumista monesta näkökulmasta, ja he ottavat huomioon odottamattomatkin tilanteet, kuten esimerkiksi kesähäiden sään ja sateen vaikutuksen juhlaan. Erilaisiin kysymyksiin löytyy laajasti tietoa ja ratkaisuja näytteilleasettajiltamme, tietää Mennään naimisiin -häämessutuottaja Paula Kirvesmäki.

Tapahtuma tarjoaa runsaasti kiinnostavaa ohjelmaa. Tanssii tähtien kanssa -tuomari Helena Ahti-Hallberg kertoo, kuinka vaate saadaan uudistettua pienin muokkauksin uuteen loistoon. Lisäksi Ahti-Hallberg kertoo ekologisista koristeista ja kierrätyksestä eikä tanssiunelmiakaan unohdeta. Art-Deco -näyttely puolestaan esittelee inspiroivaa hääjuhlatyyliä sadan vuoden takaa. Muotinäytös toteutetaan ison maailman tyyliin live-musiikin säestämänä.

Viime kaudella TTK:ssa Ahti-Hallberg pääsi pitkästä aikaa itse myös estradille ja samalla esiteltiin myös hänen kädentaitojaan esiintymisasujen teossa. Helena on tehnyt pukuja sekä itselleen että kilpakumppaneilleen jo oman kilpauransa aikana ja pukujen tekeminen on jatkunut aina opetustyön ohella. Viimeisin työnäyte oli Tanssien Tähtiin -shown puvustus, jossa nähtiin upeita tanssiasuja sekä yli 120 000 strassia ja koristetta, kaikki käsityönä tehtynä.

– Se projekti oli kyllä tähän mennessä isoin työ, minkä olen puvustuksen saralla tehnyt, kertoo Helena Ahti-Hallberg.

Hänen yrityksensä Elevent Group tuotti Tanssien Tähtiin showkiertueen, kiertue oli menestys ja sen näki yli 13 000 katsojaa.

– Olen aina halunnut hyödyntää pukuja uudelleen. Muokkauksilla ja muutoksilla vanhasta puvusta saa täysin uudenlaisen. Kierrätys on asia, mitä mielelläni teen erityisesti vaatteiden kanssa, Helena Ahti-Hallberg kertoo.

– Esimerkiksi tv-lähetyksessä nähty tanssiasuni on jo uudelleen käytetty ja muokattu kilpatanssijalle puvuksi lisäämällä siihen helma. Muutosten ei tarvitse olla kalliita ja isoja, jotta puvun ilme ja tyyli muuttuu, Helena jatkaa.

– Mikä sen ihanampaa kuin käyttää esimerkiksi äidin vanhaa hääasua omana juhlapäivänään mutta kuitenkin juuri omannäköiseksi muokattuna. Sama koskee juhlavieraitakin, se ihana juhlamekko, jota ei välttämättä viitsi enää käyttää voi saada uuden elämän tuunauksen myötä.

Helena Ahti-Hallberg on tavattavissa Mennään Naimisiin -häämessuilla sekä lauantaina 11.1 että sunnuntaina 12.1 Elevent Group Oy:n osastolla ja tuunausvinkkejä pääsee kuulemaan myös ohjelmalavalla lauantaina kello 13.30 ja sunnuntaina kello 12.30.

– Upeampaa elämystä saa hakea, kuin mitä hääpukuloisto ja tunnelmallinen musiikki tuovat estradille. Kokonaisuus on todellinen aistien nautinto ja elämys, kuvailee Paula Kirvesmäki häämessujen antia.

Mennään naimisiin -häämessut järjestetään lauantaina 11.1.2020 klo 10-17 ja sunnuntaina 12.1.2020 klo 11-16 Helsingin Katajanokalla Wanhassa Satamassa.

Kuva: Pixabay