Entinen alppihiihtäjä Kalle Palander ja hänen vaimonsa Riina-Maija Palander ovat asuneet viime syksystä lähtien Espanjassa. Riina-Maija avautuu Metropolille pitämässä blogissaan elämästään etelän lämmössä.

– Kaikki alkoi lähinnä mustana painajaisena, joka ei vaan halunnut loppua. Näin jälkeenpäin tajuan olleeni täysin autopilotilla; lapset kouluun, työhommat, lapset koulusta ja lasten iltahommat ja sit nukkumaan, Riina-Maija kirjoitti taannoin blogiinsa ja jatkoi:

– Suorittajakeskeisenä ihmisenä suoritin päiviä menemään, kunnes eräänä kauniina päivänä kroppa sanoi seis ja löysin itseni sairaalan pedistä tulehdusarvojen noustua huippulukemiin. Stressi kuulemma. Loppuunpalaminen.

Hän myönsi ajatuksen Espanjaan muutosta syntyneen viime kevään aikana.

– Tai oikeastaan olen ollut palaamassa joka syksy, mutta viime syksynä koronan toinen aalto sai minut pysymään Virossa. Tämän sirkuksen siirtäminen on jo itsessään niin suuri ponnistus, ettei sitä ihan käden käänteessä edes realisoida. 

Hän on julkaissut nyt kaksi kuvaa kodistaan Instagram-tilillään.

– Espanjan talvi kauneimmillaan omalta parvekkeelta katsottuna. Linnut ovat aloittaneet pesimisen ilmeisesti, kun herään aamulla lintujen laulukonserttiin. Käytän koirat aamukävelyllä aamutakissa ja varvastossuissa; ei ole kylmä. Rakastan kunnon talvea, mutta vaihtelun vuoksi Espanjan valo on tehnyt pelkästään hyvää, Riina-Maija kirjoittaa.

Lue Riina-Maijan koko blogi täältä.

Lue myös:

IL: Riina-Maija Palander ottaa kantaa huhuihin talousahdingosta – avautuu epäselvästä kiinteistökuviosta

Kalle Palander julkaisi yllättävän myynti-ilmoituksen – sai seuraajat sekaisin: ”Onko vaimosi myynnissä?”

Me Naiset: Riina-Maija Palander paljastaa kauneusoperaationsa: ”Kaikista tulee vanhoja rusinoita, mutta sen voi tehdä kauniistikin”