Uusi Monopoly: Queen Edition -lautapeli on yhden maailman suosituimman klassikkolautapelin uusi erikoispainos.

Monopoly: Queen Edition seuraa perinteisen Monopoly-lautapelin sääntöjä ja tavoitteita, mutta kokonaisteema on sovitettu legendaarisen Queen-yhtyeen maailmaan. Klassisten katujen sijaan pelissä on kaupan kuuluisia keikkapaikkoja, joissa Queen on esiintynyt vaatimattomista pikkuklubeista aina Wembley-stadionille asti.
Perinteiset asemat on puolestaan korvattu hittibiiseillä, kuten ”Bohemian Rhapsody” ja ”Radio Ga Ga”. Talojen ja hotellien sijaan pelaajat voivat rakentaa Queenin viimeisimmän kiertueteeman mukaisia lavarakenteita. Pelinappulatkin ovat Queen-fanien mieleen, sillä valikoimaa riittää Brian Mayn kitarasta ”Break Free” -biisin pölynimuriin. Myös toimintakortit on sovitettu Queenin keikkamaailmaan ja rahaliikenne hoidetaan tietenkin Queen-seteleillä.
Pelipaketissa olevalla QR-koodilla saa lisätietoja pelin tapahtumapaikoista ja yksityiskohdista Queen-yhtyeen sivustolta. Näin pelikokemus syvenee vielä entisestään, kun Queeniin liittyvät historiatiedot aukeavat uudella tavalla.
Monopoly: Queen Edition -lautapeli on koko perheen rock-klassikko, joka on myös täydellinen lahjaidea. Peliin voi halutessaan uppoutua tuntikausiksi kerrallaan ja taustamusiikiksi kannattaa valita vaikkapa 28 hittibiisin kokoelma-albumi Live At Wembley Stadium, jonka voi kuunnella esimerkiksi Spotify-suoratoistopalvelussa.
Itsensä Queen-kitaristilegenda Brian Mayn 18-minuuttinen esittelyvideo on katsottavissa alta.

Haluatko voittaa pelin itsellesi ja lisäksi kaksi lippua Queenin konserttiin 19.11. Helsingissä? Käy kommentoimassa kilpailua ja tykkäämässä Metropolista Metropoli.netin Facebook-sivulla! Kilpailun arvonta on maanantaina 13.11.
Monopoly: Queen Edition sopii yli 8-vuotiaille rokkitähdille ja sitä voi pelata 2-6 pelaajaa kerrallaan. Peli on saatavilla 29,90 euron kuluttajahintaan.
Lisätietoja pelistä: Pan Vision Finland