90’s FIN Cover Boyz & Girlz! julkaisi uuden version hittibiisistä ”Erittäin Hyvä (ellei täydellinen)” – kuuntele täältä!

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on bändi, joka tuo 90-luvun kuumimmat kotimaiset disco- ja pop-hitit uusina versioina musapalveluihin, eetteriin sekä esiintymislavoille – luonnollisesti päivän tuhdeilla soundeilla. Projektin taustalta löytyy paljon alan rautaisia 90’s-konkareita niin keikka- kuin studiokuvioista.

Bändin uusin single on tänään julkaistu ”Erittäin Hyvä (ellei täydellinen)”, joka on Mascaran 90-luvun puolivälissä tunnetuksi tekemä ysärihitti. Biisi jatkaa vahvaa cover-julkaisujen sarjaa, joista aiemmin on kuultu ”Aamuyö” ja ”Jos Haluu Saada”.

Kuuntele alta uusi versio biisistä ”Erittäin Hyvä (ellei täydellinen)”.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! on lähdössä kiertämään Suomen klubeja ja festivaaleja tajunnan räjäyttävällä hittiparaatilla, joka sisältää tanssittavia cover-tulkintoja biiseistä, joita ovat esittäneet mm. Raptori, XL5, Neon 2, Nikke T, Ultra Bra, Aikakone, Taikapeili, Nylon Beat, jne. Projekti on kunnianosoitus kaikille artisteille, jotka nostivat kotimaisen dance-musan 90-luvulla uudelle tasolle.

Alla podcast, jossa käydään läpi bändin taustoja.

90’s FIN Cover Boyz & Girlz! ”Erittäin Hyvä (ellei täydellinen)”
Säv. Väinö Rock (Samuel Kaven)
San. Kveeni (Sari Vallenius), Väinö Rock (Samuel Kaven)
Sov. Väinö Rock (Samuel Kaven)


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.