Vain elämää -sarjassa mukana oleva Anna Abreu joutui hiljattain pienen kohun keskiöön, kun vuoden 2020 Big Brotherista tunnetuksi tullut Kristiina Jönkkäri aloitti Instgramissa keskustelun liittyen artistin kappaleen 20 Ave Mariaa sisältöön. Jönkkäri oli pistänyt merkille, että kappaleen sanoituksista saa helposti käsityksen, että siinä annetaan lupa koskettaa toista ilman tämän suostumusta.

Kappaleen kertosäkeessä sanotaan muun muassa seuraavasti: Helpompi pyytää anteeksi, Ku en mä saa sulta lupaa, Oot torjunu mua tarpeeksi, Siks kosken sua salaa.

Lopulta myös Abreu liittyi keskusteluun selventämällä, ettei kappaleessa ole kyse seksuaalisesta kosketuksesta.

– Päässäni on tätä biisiä kirjoittaessani ollut tilanne, jossa on ikävä toisen kosketusta. Ei missään nimessä mikään seksuaalinen pakottaminen tai toisen rajojen rikkominen, Abreu vastasi tuolloin Instagramissa.

Nyt Abreu sanoo ymmärtävänsä, että kyseiset laulunsanat ovat hämmentäneet ihmisiä.

– Tajuan hyvin, että kappaleen on voinut tulkita eri tavalla kuin miten minä olen sen ajatellut. Ja hei, nyt on kuitenkin 2021, mikseivät ihmiset saisi reagoida näihin asioihin? Mielestäni on täysin ok ilmaista mielipiteensä, Abreu painottaa.

Abreun mielestä olisi kuitenkin hyvä, jos asioista tultaisiin ensin kysymään ihmiseltä itseltään, ennen kuin postaa aiheesta julkisesti sosiaaliseen mediaan.

– Tämä pätee kaikkiin tilanteisiin. Jos joku on tehnyt jonkun virheen, niin siitä voi mennä suoraan laittamaan vaikka viestiä kyseiselle ihmiselle.

Anna Abreu ja Lauri-rakas julkaisivat hempeitä yhteiskuvia: ”Pidetään tämä rakkaus”

BB-Kristiina kritisoi rajusti Anna Abreun kappaleen sanoja – näin Abreu vastasi!