Vuoden 2020 Big Brotherissa toiseksi tullut Kristiina Jönkkäri aloitti Instgramissa keskustelun liittyen Anna Abreun uuden kappaleen 20 Ave Mariaa sisältöön.

Kappaleen kertosäkeessä sanotaan muun muassa seuraavasti: Helpompi pyytää anteeksi, Ku en mä saa sulta lupaa, Oot torjunu mua tarpeeksi, Siks kosken sua salaa.

Kristiinan mukaan kappaleen sanoituksista saa helposti sen käsityksen, että siinä annetaan lupa koskettaa toista ilman tämän suostumusta.

Pian keskusteluun otti osaa myös itse Anna Abreu, joka selitti oman näkemyksensä sanoituksesta sekä siitä mistä sai inspiraation kappaleeseen.

– Kyseessä ei ole mikään seksuaalinen kosketus mitä tässä tarkoitetaan. Päässäni on tätä biisiä kirjoittaessani ollut tilanne, jossa on ikävä toisen kosketusta. Ei missään nimessä mikään seksuaalinen pakottaminen tai toisen rajojen rikkominen, Abreu vastasi.

– Hienoa kun näistä asioista puhutaan ja on tärkeää tuoda epäkohtia esille, mutta taiteessa välillä asiat tulkitaan eri tavalla kuin artisti on itse tarkoittanut.

Abreu lisäsi vielä, että sai kappaleeseen inspiraation kirjasta, jossa kuolemaantuomittu vanki ei ole koskettanut toista ihmistä vuosiin ja on unohtanut miltä kosketus tuntuu.

Voit katsoa Anna Abreun 20 Ave Mariaa -kappaleen videon alta.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Anna Abreu julkaisi upeita bikinikuvia – nauttii helteistä kuin Mariah Carey!

Anna Abreu kritisoi kovin sanoin median otsikointia: ”Vuosia näitä katsoneena ei vaan enää jaksais!”