Captain Jack viikonloppuna Espoossa ja Kankaanpäässä


Saksalainen Captain Jack -yhtye tulee pitkän odotuksen jälkeen minikiertueelle Suomeen, esiintyen tulevana viikonloppuna Ysäribileissä Espoossa ja Kankaanpäässä.
Captain Jack oli legenda jo syntyessään. Sotilaallisiin asuihin pukeutuva yhtye näytti miten 90-luvun dancen tahdissa pidettiin sanalla sanoen hauskaa, ja tämä välitön fiilis valloitti välittömästi eurooppalaisten sydämet. Hetkessä musiikkikanavilla pyöri Captain Jackin hitti toisensa perään, kuten Drill Instructor, Captain Jack, Little Boy, sekä Soldier, Soldier. Captain Jack pokkasi Suomesta platinalevyn 1996 ja kultaa 1997.
Nyt kapteeni on taas täällä, ja kumauttaa sotilaallisella ryhdillään tutun järisyttävän käskyn lavalta: Nyt pidetään hauskaa!
Captain Jack nähdään Espoon Night Club Fenniassa perjantaina 7.3. ja Kankaanpään Night Club Americanossa lauantaina 8.3. Luvassa on huikeaa menoa kun lavalla tapahtuu, tutut kappaleet nostavat jalkaa ja 90’s dance ja hip hop yhtyvät. Captain Jack näyttää mistä kaupungin parhaat ysäribileet on tehty.
Kuulet Captain Jackin tuoreet kuulumiset Radio NRJ:n ohjelmassa Tuottaja Jääskeläisen perjantai!


Ota 20 ilmaiskierrosta

Ei omaa rahaa, ei riskiä

  • Avaa pelitili Lucky Dinolle.
  • Saat heti ilman omaa rahaa 20 ilmaiskierrosta Narcos-peliin!
  • Tallettajille lisäksi jopa 400€ bonus + 100 ilmaiskierrosta lisää.