Down By The Laituri -festivaali teki kesällä 2018 oman uuden yleisöennätyksensä, kun festivaaleilla vieraili yhteensä yli 16 000 silmäparia. Tätä ennätystä lähdetään rikkomaan vuoden 2019 festareilla uuden alueen, monipuolistuvien palveluiden ja erinomaisen artistikattauksen voimin. DBTL-festivaalit juhlitaan torstaista lauantaihin 25.-27.7.2019 Turun Tuomiokirkkotorilla ja sen välittömässä läheisyydessä sijaitsevassa Brahenpuistossa.

Huippukattaus nimekkäitä artisteja

Down By The Laituri -festivaali tarjoilee jälleen kivikovan listan kotimaisia kärkiartisteja. Torstaina 25.7. lavalla nähdään kestosuosikit Popeda ja Eppu Normaali, energiset naistähdet Vesala ja Sanni , sekä tuulahduksen ulkomailta tuova brittiartisti Bonnie Tyler. Perjantaina 26.7. estradille nousevat hittilistojen kärkinimi Lauri Tähkä, Haloo Helsinki -yhtyeestä tuttu Ellips, kansainvälisestikin tunnettu suosikkiyhtye The Rasmus, Turun ylpeys Ressu Redford, ja megasuositun Raskasta Joulua -formaatin kesäisempi muoto Raskasta Iskelmää. Festivaalien päätöspäivänä lauantaina 27.7. yleisön eteen astelevat hittilistoilla viikosta toiseen viihtyvä Juha Tapio, legendan statuksen omaava Neljä Ruusua, monipuolinen taiteilija Anssi Kela, sekä energiaa kotikaupunkinsa lavalle tuova Michael Monroe.

Lisäksi kolme kirkkokonserttia

Normaalien festivaalipäivien lisäksi yleisölle tarjoillaan tänä vuonna myös kolme upeaa Tuomiokirkossa nähtävää kirkkokonserttia. Konsertit ovat yksittäisiä tapahtumia ja niihin on myynnissä erilliset pääsyliput. Torstaina 25.7. Tuomiokirkossa konsertoi upea lauluyhtye Rajaton, perjantaina 26.7. vuoronsa saa suursuosittu baritoni Waltteri Torikka ja lauantaina 27.7. esiintymässä nähdään Teräsbetoni-yhtyeestä aikanaan pinnalle noussut solisti Jarkko Ahola.

KAIKKIEN PÄÄSYLIPPULUOKKIEN MYYNTI on alkanut tänään – loppuviikon ajan tarjolla huippuedulliset liput

Kolmen päivän festariliput ovat jo myynnissä, mutta kaikkien muiden lippuluokkien myynti kesän festareille alkaa ystävänpäivänä, torstaina 14. helmikuuta klo 9. Tarjolla on päivälippujen ja päiväyhdistelmälippujen lisäksi kirkkokonserttiliput, Silver VIP -lippu ja ruokamenun sisältävät Golden VIP -lippu, Roster VIP -lippu ja Kirkko VIP -lippu. Torstaista sunnuntaihin 14.-17.2. käynnissä on ystävänpäiväviikon lippukampanja, jonka ajan festariliput ovat myynnissä huippuedulliseen hintaan!