Suomen kuumimpiin laulajatähtiin lukeutuva Erika Vikman jakoi viikonloppuna sosiaalisessa mediassa järkyttävän uutisen. Vikmanin keikkabussiin murtauduttiin perjantaiyön aikana, ja varkaat veivät artistin bändiltä arvokasta keikkakalustoa, kuten monitoritiskin, bassorummun ja valokalustot.

Vikman kertoo asiasta Facebookissa ja Instagramissa. Hän on laatinut postaukseensa tarkan listan siitä, mitä tavaroita murtovarkaat nappasivat mukaansa.

– Tekopaikkana toimi Lahti ja rikos on tapahtunut Puotikadun läheisyydessä. Pitäkää silmät ja korvat auki, jos tulee vastaan! Vikmanin tuoreessa julkaisussa lukee.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Vikmanin postaus on kerännyt valtavan määrän kommentteja, jossa surraan ikävää tilannetta Vikmanin puolesta.

– Hemmetin hemmetti! Piiskaa niille, laulajalegenda Kaija Koo lataa.

– Voi ny vittu, pamauttaa toimittaja Maria Veitola.

– Voi saatana mitä jengiä, saa taas hävetä kotikulmiaan… Nyt ainakin täältä vaan isosti tsemppiä koko jengille! Kaikki asiat selvii lopulta aina parhainpäin ja tärkeintä ettei kenellekkään ihmiselle sattunut mitään! rap-artisti ja entinen tubettaja Arttu Lindeman kiteyttää.

Iltalehdelle antamassaan haastattelussa Vikman arvioi varastetun kaluston olevan satojen tuhansien eurojen arvoinen.

Vikmania ei kuitenkaan harmittanut asiassa ainoastaan rahallinen menetys. Hetken aikaa näytti nimittäin siltä, että hän joutuisi perumaan lauantain Seinäjoen-keikkansa.

Pian ensimmäisen päivityksensä jälkeen Vikman lisäsi omalle Instagram-tililleen julkaisun, jossa hän lupasi vetää keikkansa murrosta huolimatta.

– Vaikka puolet keikkakamoistamme varastettiin viime yönä, bussi silti suuntaa tänään kohti Seinäjoen Rytmikorjaamoa – emme peru keikkaa! Raavimme jostain läjään puuttuvan laitteiston niin, että saamme jonkunmoisen keikan tänä iltana vedettyä. Emme tiedä itsekään mitä siitä tulee, mutta lupaamme tehdä sen minkä pystymme! Vikman kirjoitti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lopulta Vikmanin ja hänen bändinsä pelasti pinteestä suosittu Portion Boys -yhtye, joka lainasi Vikmanille oman keikkakalustonsa.

– Kaikesta huolimatta, saatiin kasaan upee keikka Seinäjoen Rytmikorjaamolla, Vikman iloitsi sunnuntaina Instagramissa.

– Kiitos Portion Boy kun lainasitte meille puuttuvan kaluston! hän kiitteli.

– Kiitos Rytmikorjaamon väki, kun autoitte crewtani todella paljon saamaan teknisen puolen läjään! Kiitos mun crew ja bändi suurenmoisesta omistautumisesta tälle produktiolle. Kiitos kärsivällisyydestä, ahkeruudesta ja ihailtavasta asenteestanne! I love u!

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Jyrki 69:n kanssa seurusteleva Erika Vikman avautuu suhteestaan Dannyyn – ei peittele tunteitaan: ”Rakastan sitä ihmistä”

Erika Vikman yllätti rohkealla yhteiskuvalla uuden perheenjäsenensä kanssa – ”Syntinen elämä”