Laulaja Erika Vikmanista tuli aiemmin syksyllä äiti 1-vuotiaalle Peppi-koiralle. Vikman on iloinnut asiasta avoimesti omalla Instagram-tilillään.

Pepistä vaikuttaa tulleen lyhyessä ajassa hyvin rakas perheenjäsen Vikmanille. Artisti on julkaissut koirastaan runsaasti sisältöä erityisesti Instagramin Stories-osioon.

Ensimmäiset yhteiskuvansa Pepin kanssa Vikman latasi sosiaaliseen mediaan marraskuun 22. päivä. Vikman postasi kolmen otoksen kuvasarjan, jossa hän piteli Peppiä sylissään ja rutisti tätä rakastavasti.

– Hän on Peppi 1 vuotta. Hän tarvitsi uuden kodin ja mun elämästä löytyi paikka hänelle. Meistä on kahdessa viikossa tullut erottamattomat ja hän on tuonut mun arkeen niin paljon iloa ja rakkautta ja riiviömäistä säpinää. Peppi on vienyt mun sydämen täysin, Vikman kirjoitti tuolloin.

Näet kuvat alta tai täällä.

Nyt Vikman on hemmotellut seuraajiaan uudella kuvasarjalla, jossa hänellä on yllään poikkeuksellisen rohkea asu. Suloinen Peppi-koira ihmettelee vieressä näyttävää emäntäänsä ja nuuhkii naisen kättä.

– Syntinen elämä, Vikman kirjoittaa sydänemojin kera viitaten hittibiisiinsä Syntisten pöytä.

Näet kuvat alta tai täällä.

Vikmanin kuva on kerännyt runsaasti ylistystä laulajan ystäviltä ja faneilta. Muun muassa yrittäjä Sointu Borg on kommentoinut kuvapostausta liekkiemojein.

– Oot upein ihminen kenet tiedän, eräs seuraaja kehuu.

– Syntisen hot, toinen kiteyttää.

Lue myös:

Erika Vikman sai perheenlisäystä – esittelee uuden rakkauden kohteensa: ”Hän on tuonut arkeeni säpinää”

Erika Vikman päätti ottaa vallan itselleen – ”Se oli elämäni vapauttavin päätös”