Näyttävästä ja rohkeasta tyylistään tunnettu artisti Erika Vikman vastasi hiljattain seuraajiensa kysymyksiin oman Instagram-tilinsä Stories-osiossa.

Monet Vikmanin fanit olivat kiinnostuneet siitä, kuinka laulaja näkee oman seksuaalisuutensa. Eräs seuraaja halusi tietää, kuinka Vikman uskaltaa olla ”noin seksuaalinen”.

Tähän Vikmanilla oli antaa suora vastaus.

– Tarkoitat varmaan tyyliäni? Ilmaisen itseäni tavalla, joka miellyttää mun silmää, enkä ajattele sitä ainoastaan seksuaalisena vaan luonnollisena, Vikman kirjoitti Stories-osiossaan.

Vikman kertoi edustavansa vahvaa ja itsenäistä naista.

– Edustan naista, jonka vartaloa, käyttäytymistä ja pukeutumista ei kontrolloida ulkoa päin, hän kuvaili.

– En hae tyylilläni hyväksyntää, paljon pelottavampaa olisi jos hakisin… 

Myös Vikmanin ”tuhmuus” mietitytti somekansaa.

– Ooks noin ”tuhma” muutenkin mitä esiintymisasus kertoo? yksi faneista uteli.

Artistin vastaus oli lyhyt ja napakka.

– Mulla on lavarooli ja kotirooli, Vikman täräytti väärinpäin käännetyn hymiön kera.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Kysymysten lomassa Vikman avautui myös paniikkihäiriöstään, josta on aiemmin puhunut julkisuudessa. Vikman sanoi, että jos paniikkikohtaus iskee kesken esiintymisen, joutuu hän käydä ”lavan takana ottamassa happea ja rauhoittumassa”.

– Kohtaus on itselleni aina musertava ja pelottava kokemus, mutta toistaiseksi olen keikalla sellaisen saadessani pystynyt keräämään itseni tosi nopeasti ja jatkamaan esiintymistä, Vikman täsmensi.

– Uskon voivani helpottaa tilannettani vain olemalla avoin yleisölleni. Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisivat tilannetta, hän summasi.

Lue myös:

Erika Vikman keskeytti keikan yllättäen – paljastaa nyt syyn, josta on tähän asti vaiennut: ”Piilottelu ja häpeäminen luultavasti vain pahentaisi tilannetta”

Erika Vikman poseeraa poikkeuksellisen rohkeissa kuvissa – ”Tässä minä makaan bändin poikien sylissä”