Hittiainesta? Katri Ylander julkaisi hienon uuden kappaleen – kuuntele täältä!

Viime vuoden lopulla viiden vuoden musiikillisen hiljaisuuden ”Sinä pärjäät” –singlellään katkaissut Katri Ylander on julkaissut uuden hienon singlen.

”Sano mulle jotain kaunista” –kappaleen on Katrille säveltänyt Antti Kleemola, jonka tekemiä biisejä ovat Katrin lisäksi levyttäneet mm. Suvi Teräsniska, Laura Voutilainen, Pate Mustajärvi, Paula Koivuniemi ja . Kauniin kappaleen tekstin on kynäillyt kirjailija Inka Nousiainen, jonka kirjoittamia tekstejä on aiemmin kuultu myös mm. Jenni Vartiaisen, Lauri Tähkän ja Jesse Kaikurannan esittäminä.  ”Sano mulle jotain kaunista” –singlen julkaisi KHY Suomen Musiikki Oy.

Kuuntele alta Katrin kaunis ja tarttuva uusi kappale!

Biisin voi kuunnella myös Spotifyssa.

Katri kokee uuden kappaleen vahvasti omakseen.

-Minulle teksti kertoo siitä, miten elämän väistämättömien muutosten keskellä ihminen on usein peloissaan ja kaipaa synkimmillä hetkillä kauniita sanoja toiselta ihmiseltä. Kappale muistuttaa myös siitä, miten tärkeää on muistaa elää, vielä kun olemme täällä. On ilo päästä tulkitsemaan Inkan ja Antin yhteistyön koskettava lopputulos!

Antti Kleemola ja Inka Nousiainen ovat aiemminkin tehneet yhdessä musiikkia Katrille ja halusivat tehdä yhdessä Katrille uuden kappaleen.

– Olin odottanut jo pitkään että pääsisi taas säveltämään Inkan hienoa lyriikkaa Katrille, joka on yksi lempilaulajistani Suomessa. Edellisestä yhteistyöstä oli vierähtänyt monta vuotta. Tätä tehdessä oli kutkuttavaa ajatella, että nämä sävelet saa kuulla pian sielukkaalla tarinankertojan äänellä. Henkilökohtainen suosikkikohtani on biisin c-osa ja Katrin korkeat äänet siinä. Se jokin taika, kun sanat ja melodia ovat yhtä, kommentoi Antti Kleemola.

– Teksti syntyi jo useampi vuosi sitten aika tajunnanvirranomaisesti.  Lähtökohtana oli helposti huolestuvan ihmisen mielenmaisema. Ja kyllähän niitä huolia riittää, aiheettomia ja aiheellisia. Hetki on hauras, mutta elämää haluaa kuitenkin elää, kertoo Inka Nousiainen ajatuksistaan tekstin suhteen.

Katri Ylander tuli tunnetuksi vuonna 2005 Idols– kilpailusta, jossa hän sijoittui toiseksi. Katrilta on julkaistu neljä albumia: Katri Ylander (2006), Kaikki nämä sanat (2007) ja Valvojat (2009) sekä Katri Ylander & Yksinäinen Yhtye –nimellä Uusi maa (2013).

Lisäksi häneltä löytyy kokoelmalevy Maailman ihanimmat (2011). Levyiltä julkaistujen hittien joukossa radioissa soivat yhä mm. ”Mansikkamäki”, ”Välitunnilla”, ”Valehdellaan”, ”Kaikki nämä sanat”, ”Maailman ihanin” ja ”Nyt”.

01.11.2018

 

Kuva: Katri Tamminen


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.

Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!
Suosikkileffat ja -sarjat nyt ilmaiseksi - Lue lisää tästä!