Suomen menestyneimpiin artisteihin lukeutuva Antti Tuisku paljastaa tuoreessa Helsingin Sanomien haastattelussa yllättävän uutisen. Tuisku aikoo jättää keikkailun pysyvästi vuoden 2023 kesän jälkeen.

Tällä hetkellä Tuisku työstää ensi keväänä julkaistavaa albumiaan, joka kantaa työnimeä ”viimeinen albumi”. Mies on juuri viime viikonloppuna täyttänyt Helsingin Olympiastadionin kahtena iltana putkeen.

Ensi kesän päätyttyä Tuisku kuitenkin aikoo vetäytyä musiikkialalta. Hän kertoo aikovansa muuttaa pysyvästi Espanjaan ja valmistuvansa ratkaisukeskeiseksi lyhytterapeutiksi.

– Kesän 2023 jälkeen olen jäämässä kokonaan pois näistä hommista, Tuisku ilmoittaa Helsingin Sanomille.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Haastattelussa Tuisku sanoo, ettei hän aio jättää julkisuutta kokonaan. Hänellä on suunnitelmissa jatkaa esimerkiksi oman Instagram-tilinsä päivittämistä, jossa hänellä on peräti 250 tuhatta seuraajaa.

Myöskään omasta tulevaisuudestaan artistina Tuisku ei osaa antaa tarkkaa määritelmää. Voi olla, että hän vielä joku päivä palaa musiikin pariin. Juuri nyt suunta on kuitenkin toinen.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Antti Tuisku tuli aikoinaan tunnetuksi vuoden 2003 Idols-laulukilpailusta, jossa hän sijoittui kolmanneksi. Tuisku on julkaissut yhteensä 12 studioalbumia sekä kaksi kokoelmalevyä.

Hänet on palkittu lukuisilla Emma-palkinnoilla, ja hän on tuomaroinut Idols-laulukilpailuja sekä osallistunut Vain Elämää -ohjelmaan.

Lue myös:

Antti Tuisku kärsii jälleen ikävistä terveysongelmista – ”Heräsin aamulla pahaan takapakkiin mun olotilassa”

Antti Tuisku kertoi surullisena huonoja uutisia – vaikealle päätökselle sataa ymmärrystä somessa: ”Voimia!”