Poptähti Antti Tuisku, 38, julkaisi perjantaina somekanavissaan mustavalkoisen kuvan, jossa nojaa silmät kiinni ja murtuneen oloisena käsiinsä ja ilmoittaa joutuvansa kertomaan huonoja uutisia.

– Minulla on ollut muutaman päivän orastava flunssa ja tuntemus keuhkoissa, joka on tänään ottanut pahasti takapakkia. Lääkäri on nyt iltapäivällä diagnosoinut tämän keuhkoputkentulehdukseksi, Tuisku kertoo.

Artisti on joutunut sairastumisensa seurauksena perumaan lauantaisen loppuunmyydyn keikkansa Seinäjoen Rytmikorjaamolla. Tuisku myöntää ajatelleensa, että saisi itsensä vielä lääkkeillä ja levolla kuntoon, jotta keikkaa ei olisi tarvinnut perua.

– Mutta oikeasti ajateltuani kunnolla asiaa, ymmärsin itsekin, miten hullua on tässä kunnossa lähteä riskeeraamaan omaa terveyttä.

– Olen kovasti pahoillani. Teistä moni tietää suuren kynnykseni siirtää tai perua keikkoja, mutta nyt terveys ja järki edellä. Halauksia!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuisku kertoo, että on kuitenkin saanut järjestettyä uuden korvaavan keikkapäivän joulukuulle. Julkaisu on kerännyt runsaasti ymmärtäväisiä kommentteja.

– Voimia toipumiseen!

– Järkevä päätös! Terveys on kaikkein tärkein!

– Terveys edellä!

Lue myös:

Antti Tuisku järkyttyy Heikki-vaarinsa kohtalosta televisiossa -”Meidän pappa valehteli ikänsä”

Laulaja Antti Tuisku palasi opintojen pariin – valmistuu vielä tänä vuonna uuteen ammattiin: ”Oveni tulee olemaan avoinna kaikille”