Laulaja Antti Railio on sairastunut keuhkokuumeeseen. Vain kuukausi sitten hän loukkaantui mönkijäonnettomuudessa ja joutui sairaalaan. Tuolloin hän ei joutunut perumaan keikkojaan, mutta nyt tilanne on toinen.

Railio sairastui Itsenäisyyspäivänä ja hänen vointinsa huononi pian. Mies yski limaa ja verta. Ensin hänellä epäiltiin keuhkoputken tulehdusta, mutta myöhemmin keuhkokuvista kävi ilmi, että kyseessä on keuhkokuume.

Railion Siiri-vaimo julkaisi miehensä Instagram-tilillä äkäisen kirjoituksen, jossa ilmaisee tyytymättömyytensä siihen, ettei Railion oireita otettu ensin vakavasti, jolloin hoidon aloitus myöhästyi.

– Vallitsevassa tilanteessa olisi suotavaa välttää tilanteita, joissa potilas saattaa hoitamattomana joutua pahimmillaan teho-osastoa kuormittamaan, Siiri kirjoittaa.

 • Liity nyt Facebook-ryhmäämme Viihdekanava, etkä missaa mitään!
 • Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

  Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

  Toipumisaika on Railion mukaan mennyt makoillessa ja hikoillessa. Hän joutui perumaan viime viikonlopun keikat ja tulevatkin esiintymiset ovat vielä vaakalaudalla.Edessä ovat nyt jatkotutkimukset, joiden tuloksista selviää, miten loppuvuoden keikoille käy.

  – Tosi kovaa otti päähän, kun jouduttiin perumaan niin monta konserttia. Olo on ollut jo paljon parempi, mutta ei tässä vielä terveenä olla. Katsotaan mitä lääkärit tänään sanovat, Railio kommentoi vointiaan Iltalehdelle.

  Lähde: Iltalehti

  Lue myös:

  IL: Mönkijäonnettomuuteen joutunut Antti Railio avautuu hektisestä arjestaan – ”Toivottavasti löydän tasapainon”

  Laulaja Antti Railio loukkaantui mönkijäonnettomuudessa – ”Mentiin täysillä sivuttain ojaan”