Kotiteollisuus-yhtyeen solisti Jouni Hynynen, 51, julkaisi Instagram-tilillään mökkikuvan Varkaudesta ja kertoi samalla aloittavansa uusien kappaleiden teon.

– Lupasin itselleni, että nyt alkaa biisien teko taas. Eilen tipahti pari aihiota, tänään jatkuu, jos saunan lämmitykseltä kerkeän, Hynynen kirjoitti.

Rokkari iloitsi myös Maanalainen armeija -yhtyeen uudesta ep:stä, joka julkaistaan syyskuussa. Hynynen perusti yhtyeen yhdessä Mira Luodin kanssa vuonna 2019.

Positiivisessa hengessä julkaistu kuva teksteineen sai välittömästi ikävän kommentin. Eräs seuraaja kiinnitti terävän katseensa kuvassa näkyvään Suomen lippuun, joka on pahasti revennyt.

– Onko jo Suomen lipun häpäisy? Kehtaat vielä laittaa kuvaa, ärähti kommentoija.

Kommenttiin ilmestyi kuitenkin pian Hynysen sekä hänen vaimonsa näyttelijä Mari Perankosken kipakat vastaukset.

– Oikeesti? Harvoin kilahtaa, mutta nyt ei jaksa. Itse olisin enemmän huolissani uusnatsien kaulassa roikkuvista Suomileijona-koruista, Perankoski napauttaa.

– Aina riittää näitä, joiden mielestä perussuomalaisuus ja lippu (joka tässä tapauksessa on viiri, koska oikea lippu on aitassa hyvässä tallessa) on suurempi asia kuin järki, Hynynen lataa lupsakkaan tyyliinsä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Moni puolusti Hynystä ja kommentoi oman näkemyksensä kuvasta, viiristä ja suomalaisesta mentaliteetista ylipäätään.

– Olenkos nyt ainoa jonka mielestä kuva on kaunis? Lähes runollinen esimerkki rakkaudesta Suomeen vaikka hieman repaleiseen…

– Olen havainnut, ettei niin pientä asiaa ole Suomessa etteikö joku suutu. Aivan sama mitä tekee tai jättää tekemättä!

– Vaikuttais hienolta olla artisti Suomessa. Ilmotat julkasevas uutta musaa ja laitat kuvaan repaleisen viirin, niin eikös nyt vittu se käännetä lipuks ja lyödä puukkoo selkään. Me ollaan se maailman onnellisin kansa. Mahtavaa saatana!

Lue myös:

Olympiastadionin kesän jättikonsertit on peruttu: ”Ei lannistuta!”

Jannika B:n ja Toni Wirtasen perhe kasvoi – muusikkopariskunta esittelee uuden tulokkaan: ”Olen todellinen riiviö”