Emma-palkittu ja kansainvälistä uraa luova Robin Packalen jatkaa kotimaisten huippuartistien muuttovirtaa Suomen suurimman tapahtumanjärjestäjän edustukseen. Aiemmin tänä syksynä Live Nationille on tiedotettu yli 30 uutta esiintyjäkiinnitystä aina Olavi Uusivirrasta Kubeen sekä Adi L Haslasta Vilma Alinaan.

MTV Europe Music Awardseissakin tunnustusta saanut Robin Packalen on ollut heti ensimmäisestä singlestään lähtien kotimaamme suosituimpia artisteja. Kuuden vuoden aikana häneltä on ilmestynyt viisi albumia, jotka kaikki ovat myyneet moninkertaista platinaa. Kukaan toinen teini-ikäisenä tähteyteen noussut suomalaisartisti ole pystynyt yhtä menestyksekkääseen uraan.

– Mageeta päästä duunaa kimpassa keikkoja Live Nationin kanssa! Uskon että yhteistyö tuo paljon uusia mahdollisuuksia varsinkin ulkomaita ajatellen! Nyt ei muuta kuin kädet saveen ja menoks!! Robin hihkuu yhteistyöstä.

– Robinin loppuunmyyty keikka Hartwall Arenalla oli yhden aikakauden päätös ja meistä on mahtavaa olla mukana uudella, kansainväliselle uralle tähtäävällä aikakaudella. Robinilla on huikea potentiaali ja uskon, että Live Nationin globaali verkosto tarjoaa parhaan mahdollisen alustan myös kansainvälisen uran kehitykselle, toteaa Robinin agentti ja Live Nation Finlandin pääpromoottori Zachris Sundell.

Tällä hetkellä Robin Packalen tähyää Suomen rajojen lisäksi myös kansainvälisille vesille. Tästä ensinäytettä ovat antaneet englanninkieliset singlet ”Suit That” sekä ”I’ll Be With You”, joista jälkimmäinen hätyyttelee jo nyt platinarajan rikkomista. Robin tunnetaan loistavana live-esiintyjänä, jolla ei ole ollut ongelmia ottaa esimerkiksi Hartwall Arenaa, Olympiastadionia tai vaikkapa Justin Bieberin lämppäyskeikkoja Norjassa haltuun – jo teini-ikäisenä.

Musiikkiuransa lisäksi Robin on esiintynyt mm. Tuntematon sotilas -elokuvan uudelleenfilmatisoinnissa. Hän on yksi seuratuimmista suomalaisartisteista sosiaalisessa mediassa ja hänestä on tehty niin dokumentteja kuin kirjakin.

Aiemmin tänä syksynä Live Nation Finland osti Hög Agency & Promotionin liiketoiminnan kokonaisuudessaan. Kaupan myötä Live Nationin talliin siirtyi noin 30 kotimaista artistia sekä Högin henkilökunta. Jo tätä ennen Live Nationin keikkamyynti vahvistui debyyttialbuminsa julkaisseella SONNY:lla sekä tämän hetken kuumimpiin rap-nimiin lukeutuvalla pitkän linjan tekijällä Kubella.

Lähde ja kuva: Live Nation