Muusikko Hector eli Heikki Harma puhuu tuoreessa Me Naiset -lehden haastattelussa avoimesti pitkäaikaisesta avioliitostaan vaimonsa Sarita Koskelinin kanssa. Pariskunta tapasi yli 30 vuotta sitten, ja viime syksynä he juhlivat 30-vuotishääpäiväänsä.

Hectorin ja Saritan yhteisiin vuosiin on mahtunut paljon iloa ja surua. Suhteen alussa molemmat olivat vielä sitoutuneita tahoillaan, ja Saritalla oli pieni poika sekä Hectorilla kaksi teini-ikäistä poikaa.

– Rakkautemme alkutaival ei ollut helppo, Hector myöntää Me Naisille.

– Yön tunteina tuskailin usein, miten pojat pärjäävät eron keskellä. Eronaikaiset syyllisyydentunteet olivat raastavia, hän jatkaa.

Lisäksi kaksikon 16 vuoden ikäero mietitytti.

– Nuori vaimoni aiheutti aikoinaan joissakin ihmisissä kateutta, ja herättihän meidän romanssimme myös huomiota hänen työpaikkansa Maikkarin kuppilassa, muusikko kuvailee.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Hector ja Sarita-vaimo Linnan juhlissa vuonna 2011. Kuva: AOP

Silti rakkaus Hectorin ja Saritan välillä pysyi. Vaikka pariskunta ei myöhemminkään ole välttynyt ristiriidoilta, ovat tunteet säilyneet väkevinä alusta tähän päivään saakka.

Sen sijaan parin ikäero herättää nykyisin hyvin erilaisia tuntemuksia kuin aikaisemmin. Hector täyttää tänä keväänä 76 vuotta ja Sarita 60.

– Nyt ikäeromme tuntuu vain surumieliseltä sillä tavalla, että minä alan taantua, ja hän on vetreässä kunnossa. Delegoin hänelle huomaamattani asioita, jotka ennen hoidin itse.

Lähde: Me Naiset

Lue myös:

HS: Pepe Willberg ja Hector järkyttyivät uudesta Mestarit areenalla -kiertueesta: ”Kuin haudanryöstö”

Katso video! Jennika Vikman pukeutui Erika-siskonsa kohua herättäneeseen Emma-gaala-asuun – artistitähdeltä rehellinen arvio