Rap-artistina suomalaisille tunnetuksi tullut Mikael Gabriel on viime päivinä hämmentänyt fanejaan omalla Instagram-tilillään.

Vielä viikko sitten Gabriel pohti somessa avoimesti vallitsevaa maailmantilannetta ja Ukrainan kriisiä. Nyt mies on poistanut kaikki vanhat Instagram-julkaisunsa ja lisännyt tilalle kaksi mystistä päivitystä.

Ensimmäisessä postauksessa näkyy musta tietokoneen kuvaruutu, johon on kirjoitettu teksti ”Wake up, Miklu…” (suom. ”Herää, Miklu”). Julkaisun kuvatekstissä Gabriel paljastaa, että jotain jännittävää on tapahtumassa.

– Täst käynnistyy jotain ihan uutta! Mut alkuun vain mun läheiset kaverit saa tietää enemmän. Kommentoi alle jos haluut et lisään sut listalle, Gabriel kirjoittaa.

Myöhemmin räppäri on editoinut tekstiä, ja mies ilmoittaa listan olevan nyt täynnä.

– LISTA SULJETTU, kuullaan pian, hän kommentoi.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään maanantaina Gabriel on julkaissut jälleen uuden päivityksen seuraajiensa pään menoksi.

Tuoreessa postauksessa on kaksi kuvaa, joista toisessa pidellään kädessä punaista nallekarkkia ja toisessa sinistä. Asetelma on kuin suoraan klassikkoelokuvasta Matrix, jossa päähenkilö joutuu valitsemaan sinisen ja punaisen pillerin väliltä. Punaisen pillerin valittaessa päähenkilö herää elämästään virtuaalisessa simulaatiossa todellisuuteen ja näkee asioiden todellisen laidan.

– Mä tiedän kumman mä valitsen. Kumman sä? Choice is yours! Gabriel kirjoittaa julkaisunsa yhteydessä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Lue myös:

Salatut elämät -tähti Tiia Elgin mielikuva Tanssii tähtien kanssa -kilpailusta osoittautui vääräksi: ”Ei se ollut ollenkaan”

Tanssii tähtien kanssa -kilpailun joutui jättämään Mikael Gabriel – näin hän kommentoi putoamistaan suorassa lähetyksessä!