Räppäri Mikael Gabriel hämmensi fanejaan somessa, kun hän poisti reilu viikko sitten yllättäen kaikki vanhat Instagram-julkaisunsa ja lisäsi tilalle kaksi mystistä päivitystä. Nyt Mikael paljasti Instagram-tilillään, että perjantaina (18.3) julkaistaan uusi Nallekarkit-kappale, joka on toteutettu yhteistyössä JVG:n kanssa.

– Arvuuttelun aika on ohitse ja polku valittu! Mun ja JVG:n pitkään hiotun yhteistyön tulos Nallekarkit ilmestyy tän viikon perjantaina! Mikael hehkuttaa.

Perjantaina julkaistaan myös kappaleen musiikkivideo, jota Mikael kuvailee eeppiseksi. Musiikkivideon on ohjannut Kaverikarim eli Karim Saheb, joka on ollut myös mukana käsikirjoittamassa sitä.

– En malta odottaa, et pääsette kuulee ja näkee tän kokonaisuuden!

Mikaelin Instagramissa julkaisemista kuvista selviää, että vuosituhannen vaihteen ikonisesta Matrix-elokuvasta vaikutteita ottaneella musiikkivideolla nähdään myös Salatut elämät -sarjasta tunnettu näyttelijä Sami Uotila sekä räppäri PastoriPike.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Lue myös:

Mikael Gabriel teki todellisen katoamistempun – poisti kaikki Instagram-kuvansa ja julkaisi mystisen tekstin: ”Kuullaan pian”

Mikael Gabrielin Triana-rakas poseeraa kuumissa kuvissa – ”Opin, että voin olla sekä villi että pyhä”