Jenkkiräppäri, tuottaja Dr. Dren (Andre Romelle Young) kolmas sooloalbumi Compton on julkaistu eksklusiivisesti Apple Music -palvelussa.
Musiikkimoguli Dre on tuottanut useita albumeita ja kappaleita lukuisille artisteille kuten Eminem, 50 Cent, Kendrick Lamar, Mary J. Blige, Gwen Stefani, jne. Mies on lisäksi kuusinkertainen Grammy-voittaja (Vuoden tuottaja).
Dr. Dren omaa aikaisempaa tuotantoa ovat vuonna 1992 julkaistu debyyttisooloalbumi The Chronic ja vuonna 1999 julkaistu albumi 2001. Kesti miltei 16 vuotta ennen kuin Dr. Dren kolmas ja hänen mukaansa viimeinen sooloalbumi Compton näki päivänvalon. Albumilla vierailee muun muassa Kendrick Lamar, Eminem, Ice Cube, Snoop Dog ja The Game.
Dr. Dren perustaman Aftermath Entertainment -levy-yhtiön listoille kiinnitettiin vuonna 1998 Eminem ja vuonna 2002 50 Cent.
Dr. Dre lahjoittaa Compton-albumin tuotot auttaakseen rahoittamaan uuden taide- ja viihde-keskuksen rakentamista Comptoniin.
Dr. Dren, Ice Cuben, Eazy E:n, MC Renin ja DJ Yellan muodostaman legendaarisen rap-ryhmän N.W.A:n värikkäistä vaiheista kertova elokuva Straight Outta Compton saa ensi-iltansa Yhdysvalloissa perjantaina.
Alla elokuvan traileri.