Lähestulkoon koko maailman tuntema legendaarinen Ozzy Osbournen tähdittämä heavy-yhtye Black Sabbath päätti Reunion-kiertueensa ensimmäisen Euroopan osion yhtyeen alkuperäiseen syntykaupunkiin Birminghamiin juuri ennen joulua. Samaan kiertueeseen kuului myös visiitti Suomeen marraskuussa.
Kappaleista Paranoid ja Iron Man supersuosioon 1970-luvun alussa noussut yhtye julkaisi joulun alla Twitterissä alla näkyvän kuvan Birminghamin keikka-aikataulusta, jossa huomio kiinnittyy erityisesti ruoka”taukojen” pituuteen. Ilmeisesti hevilegendojen ruokailu tapahtuu hieman hitaammin kuin riffien soittaminen, sillä sekä lounas että päivällinen ovat molemmat kestoltaan peräti kolme tuntia! Kenties kyseessä on osittain kuitenkin myös aikataulun laatijan suurpiirteisyys, elleivät papat tosiaan nauti ruokiaan todella pitkän kaavan kautta ja hyppää lavalle suoraan ruokapöydästä!
Laiskimuksia herrat eivät missään tapauksessa kuitenkaan ole, sillä rumpali Bill Wardia lukuunottamatta alkuperäiskokoonpanossaan esiintyvän bändin Reunion Tour pitää sisällään yhteensä 83 keikkaa maailmanlaajuisesti. Bändi on perustettu 1969, sen laulajat ja muut jäsenet ovat vaihtuneet moneen kertaan, Ozzy Osbourne on johtanut useita omia bändejään sekä esiintynyt perheensä kanssa reality-sarjassa ja kitaristi Tony Iommi selvisi pahalaatuisesta syövästä viime vuonna, mutta silti herroilta pukkaa keikkaa ja kuten kuva todistaa, he tekevät töitä myös sunnuntaisin!
black-sabbath-birmingham
Kuva: Black Sabbathin Twitter-tili