Popedan perjantainen keikka Forssassa nousi otsikoihin lauantaina, kun keikalla olleet fanit kertoivat Seiska-lehdelle Pate Mustajärven, 65, esiintyneen huonossa kunnossa.

Keikka oli monelle pettymys, sillä Mustajärvi unohteli kappaleidensa sanoja ja hoiperteli lavalla. Tapauksen myötä yhtyeen lauantain keikka Seinäjoella peruttiin kokonaan.

Mustajärvi kommentoi tapahtunutta Instagramissa julkaisemansa kuvan kera ja kertoi syyksi lääkkeiden ja alkoholin yhdistelmän. Mies loukkasi itsensä sauvakävelyllä ja joutui sen vuoksi käyttämään lääkkeitä.

– Sauvakävelykin voi kuulkaa olla vaarallinen laji. Vedin alkuviikon aamulenkillä kunnon lipat, josta jäi mustelmien lisäksi muistoksi kova kylkisärky, Mustajärvi kirjoittaa.

– Viikonloppuna sain kirvelevän muistutuksen siitä, että vahva kipulääke yhdistettynä vahvaan olueen ei ole toimiva yhdistelmä.

Hän kertoi käyneensä sunnuntaina röntgenissä, jossa kipujen syyksi paljastui kaksi katkennutta kylkiluuta.

– Olen koko orkesterin puolesta todella pahoillani Forssan tapahtumista ja peruuntuneesta Seinäjoen keikasta. Syvät pahoitteluni. Ensi viikonloppuna hommat jatkuu!

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Popedan keikkamyyjä Kari Pössi kommentoi tapahtumia Ilta-Sanomille ja myönsi, että kaikki ovat harmissaan tapahtuneesta.

– Perjantain keikka ei ollut normaalitasoinen Popeda-keikka. Lauantaina oli pakko pistää peli poikki, Pössi kertoi Ilta-Sanomille.

Tapahtuneesta huolimatta Popedan Voitto kaikesta -keikka Tampereen Nokia-areenalla 16. joulukuuta toteutetaan normaalisti.

Lue myös:

Rosanna Kuljulta pysäyttävä päivitys: ”Oon todella uupunut ja tarvitsen omaa aikaa”

Kristian Heiskari sai ikäviä uutisia ja joutui jättämään työtehtävänsä: ”Olo on ihan ok”