Nyt on tarjolla ilmainen kahden hengen visiitti hotelliin ja sitä ennen riemukas keikka, joka on täynnä hulvattomia versioita tunnetuista hard rock- ja metallibiiseistä! Voit voittaa palkinnon, jos tykkäät Metropolin Facebook-sivusta ja liityt ryhmäämme Viihdekanava.

Viihtyvyys on todellakin taattua, kun lavalle kiipeää suureen kansainväliseen suosioon noussut Steve ’n’ Seagulls! Tämä suomalainen bluegrass-countrya taidokkaasti soittava yhtye on erittäin suosittu live-esiintyjä maailmalla ja tietysti myös Suomessa.

Steve ’n’ Seagulls tuli tunnetuksi kesällä 2014 YouTubessa julkaisemillaan videoilla, joista johtotähtenä toimi bändin versio AC/DC:n ”Thunderstruck”-kappaleesta, jota on katsottu jo yli 69 miljoonaa kertaa!

Yhtyeen esikoisalbumi Farm Machine sijoittui ensimmäisellä listaviikollaan kolmanneksi Yhdysvalloissa Billboard Bluegrass -albumilistalla ja listaykkäseksi levyllä Brothers in Farms, josta löytyvät versiot muun muassa Iron Maidenin kappaleesta ”Aces High”, Guns ’n’ Rosesin kappaleesta ”November Rain” ja Metallican kappaleesta ”Sad But True”.

Kahden hengen voittopakettiin sisältyvät liput Steve ’n’ Seagulls -bändin keikalle Original Sokos Hotel Vantaan suositussa Tulisuudelma-viihderavintolassa, sekä yöpyminen hotellissa aamiaisineen.

Virittäydy nerokkaan letkeään tunnelmaan katsomalla alta vauhdikkaat videot kappaleista ”Thunderstruck”, ”Nothing Else Matters”, ”The Trooper” ja ”You Shook Me All Night Long”.

Edellisen arvonnan voitti Anne-Maria Aholaakko-Kaartinen, joka menee perjantaina mielitiettynsä kanssa katsomaan Kotiteollisuutta.

Kilpailun arvonta on tiistaina 16.10. ja keikalla perjantaina 19.10. Steve ’n’ Seagulls. Hotelliyöpyminen 19.-20.10.2018.

Voit voittaa vain ja ainoastaan tykkäämällä Metropolin Facebook-sivusta sekä liittymällä ryhmäämme Viihdekanava. Kilpailua kannattaa myös kommentoida ja jakaa!