Helmikuussa yllättäen menehtyneelle Olli Lindholmille ei käynnissä olleelle The Voice of Finland – kaudelle otettu korvaajaa tähtivalmentajaksi, vaan muut tuomarit ottivat Ollin tiimiläiset hoiviinsa.

Tammikuussa Nelosella alakavalle järjestyksessään 9. tuotantokaudelle Lindholmin tilalle on pestattu kaksi uutta tuomaria, laulaja-lauluntekijä Juha Tapio ja Apulanta-yhtyeen rumpali Sipe Santapukki. Tämä nostaa apulantalaisten lukumäärän The Voice of Finlandin valmentajistossa kahteen.

Tulevalla kaudella ohjelmassa on myös enemmän laulajia ja jaksot ovat entistä pidempiä.

Juha Tapio on uudesta pestistä innoissaan.

– Olen katsonut The Voice of Finlandia jonkun verran ja nyt mietin, katsonko kaikki jaksot ennakkoon, mutta ehkä sittenkin pyrin välttämään sitä ja hyppäämään fiiliksellä mukaan. On kuitenkin turvallista hypätä muiden konkareiden mukaan tällaisena untuvikkona ja on mahtavaa nähdä, mikä energia nuorissa tyypeissä onkaan.

– Se toki mietityttää, että osaako varmasti sanoa oikeat asiat ja välittää oikeita neuvoja. Mut monesti on myös niin, että jos siinä laulajassa on sitä artistia itsessään, niin se valmentaminen on enemmän sitä, että näyttää niitä vahvuuksia ja kannustaa menemään niitten varassa. Kuin sitten se, että vierestä pitäisi keksiä toisen puolesta pyörää uudestaan, Juha Tapio pohtii.

Myös Santapukki aloittaa innoissaan tähtivalmentajana.

– Sain viime kaudella kokea The Voice of Finlandin tunnelman ollessani Tonin apuvalmentajana. On upeaa olla tulevana kautena mukana alusta asti, jolloin pääsen laulajien polulle mukaan heti Ääni ratkaisee -vaiheesta.

– Mä aion olla oma itseni. Mähän en oo mikään hirveen piikikäs tai kulmikas persoona, että mä oon yleensä aika kannustava. Mä näen siellä sillan, missä monet näkee jyrkänteen, Santapukki toteaa.

Ohjelman muina tähtivalmetajina jatkavat Anna Puu, Redrama ja Toni Wirtanen. Jäämme mielenkiinnolla odottamaan, millaisia taistoja varsinkin Sipen ja Tonin välillä tullaan näkemään kilpailijoista.

Lähde: Nelonen