Suomalaisräppäri Pyhimys eli Mikko Kuoppala, 40, julkaisi omilla verkkosivuillaan blogikirjoituksen ja kertoo, miten hänellä on olluttapana puhdistaa pöytää aina syntymänsä tasalukuisina juhlavuosina. Hän paljastaakin luopuvansa tehtävistään Universalilla.

– Nyt on juuri oikea hetki päättää ura tuotantopäällikkönä ja etsiä toinen tulokulma myös niihin omiin audiokimpaleisiin, joita paremman määritelmän puutteessa myydään kuluttajalle musiikkina, Kuoppala kirjoittaa.

– Luovun roolistani sekä viimeistenkin artistiprojektien a&r-vastuusta, että vastaavan label managerin roolista sekä Johanna Kustannuksen, että Def Jamin osalta.

Teflon Brothers -yhtye jatkaa elämäänsä yhtiönä jollakin uudella tavalla ja yhteistyössä musiikkialan isompien toimijoiden kanssa. Artisti Pyhimys pysyy kuitenkin jatkossakin Universalin kirjoissa.

– Pyhimys artistina jatkaa talon rosterissa hyvillä mielin ja vailla tarvetta uudistaa mitään muuta tiimissään, paitsi itsensä.

– Uutta musaa en lupaa, enkä vuoden päästä enää keikkojakaan, ellei synny jotain kirkasta ajatusta siitä, mitä tai miten, mutta ennen kaikkea miksi sitä tehdään. Lupaan kuitenkin yrittää ja aina parhaani.

Lue myös:

Jukka Poika paljastaa tunteensa Pyhimystä kohtaan – saa artistin murtumaan kyyneliin – ”Jossain olosuhteissa musta tuntuu…”

Mikko ”Pyhimys” Kuoppala täytti 40 vuotta – julkaisi rehellisen kirjoituksen: ”Välillä haluaisi vain heittää itsensä roskikseen”