Räppärinä suomalaisille tunnetuksi tullut Pyhimys eli Mikko Kuoppala on viime aikoina hämmentänyt laajasti sosiaalisen median päivityksillään. Eilen sunnuntaina (8.1.) Pyhimys julkaisi jälleen Instagramiin postauksen, joka on kerännyt runsaasti huomiota miehen seuraajien keskuudessa.

Tuoreessa julkaisussaan Pyhimys kertoo lukeneensa internetistä lukuisia kirjoituksia siitä, kuinka hän on ihmisten mielestä kasvotusten todella epäkohtelias, räppärin omin sanoin ”ihan v***n kusipää”.

– Sit meille sanotaan, että ei pidä välittää mitä netissä sanotaan, siellä on kaikenlaisia hulluja. Silti me kaikki ollaan täällä ja kaikki mietitään, että onkohan tossa sittenkin perää, kun joku kerran niin sanoo, Pyhimys toteaa Instagramissa.

Nyt Pyhimys onkin lanseerannut sometilillään uudenlaisen konseptin, jossa ihmiset saavat paljastaa omia ennakkoluulojaan Pyhimyksestä.

– Olis kiva tietää millasia oletuksia ja luuloja teillä on ja lupaan kattoo peiliin ja myöntää, jos on semmosta mitä koen olevan totta, artisti kirjoittaa Instagramin Feed-osiossa.

– Syytä mua jostain. Väitä, että Tefron Brothers on misogyyninen bändi. Sano suoraan, että mun ja Hesburgerin yhteistyö oli mun puolelta pelkkää ahneutta. Mä yritän vastata, Pyhimys vielä jatkaa Stories-osiossaan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pian Pyhimyksen viestilaatikko täyttyikin useista kriittiseen sävyyn muotoilluista viesteistä ja kysymyksistä.

– Tykkäät vokotella itteäs nuorempia laulajanaisia, eräs seuraaja syyttää.

Pyhimyksellä on antaa väitteeseen paljonpuhuva vastaus.

– Vokottelu on mun mielestä väärä sana, eikä laulajuudella oo asian kanssa tekemistä, hän pohjustaa puolustustaan.

Pyhimys painottaa, että hän on myös työskennellyt monien naispuolisten laulajien kanssa, jotka eivät ole antaneet kritiikkiä hänen käytöksestään.

– Kuitenkin naisten huomio tuntuu tietysti tosi hyvältä ja nautin naisten seurasta, räppäri tunnustaa heti perään.

– Oon usein korostetun mukava ja jopa flirtti varsinkin keikkatilanteissa. Saatan mennä matalalla kynnyksellä juttelemaan ja vaikka tarjota juoman ihan vaan, jos satutaan moikkaamaan baaritiskillä.

Vastauksensa loppuun Pyhimys on sisällyttänyt tärkeän viestin:

– En kuitenkaan lääpi, enkä ehdottele, vaan pidän kunnia-asiana käyttäytyä kunnioittavasti.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Tänään maanantaina (9.1.) Pyhimys on jatkanut syytöksiin vastaamista omalla Instagram-tilillään. Yhden seuraajan lähettämässä väitteessä käsitellään huumeiden käyttöä.

– Käytät liikaa huumeita, fani tokaisee.

– Tää on ylivoimaisesti yleisin kysymyksen aihe, Pyhimys myöntää.

– En kuitenkaan oikein tiedä miten vastata tohon. Öö en? hän täsmentää.

Kirjoituksessaan Pyhimys ihmettelee, miksi suomalaiset luulevat hänen käyttävän huumeita.

– Kertokaa pliis, jos osaatte, että miks jengi kelaa, että mä vedän huumeita? Et onks se vaan just minä, vai kelaatteko ylipäätään, että kaikki rääväsuiset räppärit narkkaa? mies lataa suoraan.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Pyhimys-artistinimellä esiintyvä Mikko Kuoppala on pitänyt vaimonsa Liisan kanssa yhtä jo yli 16 vuoden ajan. Pariskunnalla on kaksi lasta, ja perhe asuu omakotitalossa Helsingin Pihlajamäessä.

Lue myös:

Pyhimys vastaa huolestuneille faneilleen – teki päätöksen esiintymisestään Hartwall Arenalla: ”Toivon luottoa ja kärsivällisyyttä”

Anna Abreu lataa suoran mielipiteensä Pyhimyksestä – kaksikko lähentyi Vain elämää -kuvauksissa: ”Olen löytänyt vertaiseni väittelijän”