Koko syksyn pyörineen Vain elämää -ohjelman artistipäivät päättyvät tänään perjantaina Pyhimyksen eli Mikko Kuoppalan päivään.

Yksi sarjaa tähdittävistä artisteista, Anna Abreu on julkaissut omalla Instagram-tilillään kirjoituksen, jossa kertoo hyvin avoimesti oman mielipiteensä Pyhimyksestä. Abreu paljastaa, ettei häntä jännittänyt lainkaan Pyhimyksen tapaaminen, vaikka mies joidenkin mielestä hieman pelottava onkin.

– Tänään on Pyhimyksen päivä, Abreu hehkuttaa sydänemojien kera postauksensa alussa.

– Mä en osannu jännittää Mikkoa etukäteen. (Spoiler alert: Monia oli ”jännittänyt”). Mä vaan jotenkin arvasin et sen super intelektuellin ja coolin kuoren alta löytyy tosi herkkä ja lämmin tyyppi. Olin oikeassa, artisti jatkaa.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Abreun mielestä hänessä ja Pyhiymyksessä on paljon samoja piirteitä.

– En tiedä miks, mut mä nään meissä tunnetasolla jotain samaa, vaikka ollaankin hyvin erilaisilla energioilla varustettuja tyyppejä. Oli hauska myös huomata et oon löytänyt vertaiseni väittelijän ja ylianalysoijan, Abreu kuvailee.

Abreu kertoo arvostavansa Pyhimystä sekä ihmisenä että musiikintekijänä. Hänen mukaansa oli kunnia saada tutustua Pyhimykseen ja tämän ”mielenkiintoisiin aivoihin”.

– Ne aivot on kyl yhdet nerokkaimmista ja kadehdittavimmista mitä on! hän tokaisee.

– Kiitos Mikko tästä kokemuksesta, oot ihana tyyppi!

Kuva: Nelonen

Samassa yhteydessä Abreu kuvailee itse jaksoa. Hän sanoo avautuneensa viimeisenä päivänä Satulinnassa hyvin henkilökohtaisista asioista.

– Ku pääsin leiriltä himaan, heräsin seuraavana aamuna vähän kauhuissani ja myönnän et nyt vähän jännittää ku tää jakso tulee ulos, Abreu tunnustaa.

– Oon kuitenkin ihan super onnellinen siitä, että meillä oli niin vapautunutta ja hauskaa ku mitä meillä oli. Vaan sillä on väliä, hän alleviivaa.

Kuva: Nelonen

Lue myös:

Katso video! Anna Abreun heilumisella nolo loppu – Vain elämää -kollegojen pokka petti täysin

Anna Abreu paljastaa asian, joka häntä jäi vaivaamaan Vain elämää -kuvausten jälkeen – avautuu peloistaan: ”Olinko liian tunteikas?”