Rock-tähti ja Hanoi Rocks -yhtyeen laulaja Michael Monroe eli Matti Fagerholm täyttää tänään (17.6) pyöreät 60 vuotta. Rocklaulaja on tehnyt pitkän uran muusikkona ja on nykyään tunnettu myös The Voice of Finland -ohjelman tähtivalmentajana. Yhdysvaltalainen Wall Street Journal on myös nimennyt Michaelin maailman kunnioitetummaksi rock-tähdeksi.

Hanoi Rocksin kesäkiertueella reissaava rokkari julkaisi kuvia itsestään syntymäpäivänään Instagram-tililleen. Molemmissa kuvissa Michael hymyilee onnellisesti ja toisesta kuvasta huomaa, ettei vauhtia ole puuttunut syntymäpäivänäkään.

– Birthday boy, Michael kirjoittaa.

Julkaisu on saanut useita onnitteluja rock-laulajan faneilta ympäri maailmaa. Miestä ovat onnitelleet myös iso kattaus julkisuudesta tunnettuja henkilöitä kuten radiojuontaja Esko Eerikäinen, laulajat Lauri Tähkä ja Juha Tapio, The 69 Eyes -bändin rumpali Jussi69 sekä The Voice of Finland tähtivalmentajakollega laulaja Tarja Turunen.

– Onnea miljardisti! kirjoittaa Juha Tapio

– Ihanaa syntymäpäivää! Rakkautta, valoa ja suuret halaukset meiltä kaikilta!!!!! Tarja Turunen onnittelee.

Jussi 69 muisti hyvää ystäväänsä myös omalla Instagram-tilillään. Rokkari julkaisi videokoosteen hänestä ja Michaelista ja kirjoitti julkaisun yhteyteen onnittelut päivänsankarille. Videossa soi Michaelin kappale Ballad Of The Lower East Side.

Michael Monroen elämä on ollut monenkirjava ja hänen tiensä ovat vieneet muun muassa Tukholmaan, Lontooseen ja New Yorkiin. Hän on joutunut kokemaan kodittomuutta, mutta intohimo musiikkiin on saanut hänet nousemaan siihen asemaan, missä hän on tänä päivänä.

Syyskuussa Helsingin jäähallissa juhlitaan näyttävällä konsertilla Michaelin pitkää uraa ja siirtymistä uudelle vuosikymmenelle.

Lue myös:

Michael Monroen räävittömät puheet saavat Kape Aihisen kiusaantumaan telkkarissa – ”Kunhan ei ole LSD:tä”

Rocklegenda Michael Monroe liikuttui syvästi Laulu rakkaudelle -ohjelmassa – Saara Aalto yllätti muusikkoystävänsä!