[jwplayer]http://youtu.be/kUYoefkaw30[/jwplayer]
Metropoli uutisoi viime kuussa Spektin tulevasta musiikkivideosta, jossa ovat mukana Mika Salo ja Arman Alizad. Video on nyt julkaistu ja käy ilmi että mukana on paljon muitakin julkkiksia. Juomalaulu (feat. Tasis) on Spektin Diktaattorimies-albumin kolmas single sekä toinen musiikkivideo. Video jatkaa Diktaattorimiehen ja hänen Spektistan-valtakuntansa tarinaa, jossa tällä kertaa vieraillaan diktaattorin metsästysmajalla.
Aku Louhimiehen ohjaamalla videolla nähdään edellä mainittujen lisäksi mm. Jasper Pääkkönen, kriitikoiden ylistämä brittinäyttelijä Andrei Alen sekä ”adjutantti” Mehdi Younes. Ketä muita julkkiksia tunnistat videolta?

Biisin kertosäe on lainattu Freud Marx Engels & Jungin alkuperäisestä Juomalaulusta ja sen laulaa Kapasiteettiyksiköstä tuttu Tasis, joka on myös toiminut Spektin albumin vastaavana tuottajana.
– Entinen työkaverini Nordeasta on suuri Froikkari-fani ja hän ehdotti, että voisin tehdä biisistä modernin version. Juomalauluja on tehty pitkään Suomessa ja olen iloinen osaltani, että voi jatkaa tätä perinnettä, kertoo Spekti.
– Koko porukka heittäytyi ihailtavalla tavalla messiin videon henkeen. Spekti oli osannut kerätä ympärilleen tyyppejä joilla oli selvästi mahtava itseironia, mikä on aina ihailtavaa ja tämmöisessä hommassa pakollista, kertoo näyttelijä Andrei Alen.
– Oli mahtavaa päästä taas tekee Spektistanin diktaattorin, suuren ja armeliaan johtajamme Spektin kanssa musiikkivideota. On aina upeata laittaa jengiä monttuun ja pidin erityisen paljon Mikan Salon panostuksesta. Mies lähti mukaan mahtavalla itseironialla ja heittäytyi rooliinsa täydellisesti. Nämä ovat aina upeita projekteja, kertoo Arman Alizad.
Ennen Juomalaulu ja Teen mitä haluun -singlejä albumilta on julkaistu YleX:n soittolistoilta tuttu Mogausmehuu. Albumin tuotanto pääsi kunnolla vauhtiin, kun Spekti jätti musiikin takia päivätyönsä sijoitusjohtajana Nordea Investment Managementissa joulukuussa 2012. Nyt syksyllä julkaistava albumi tulee olemaan Spektin mukaan mielenkiintoinen kokonaisuus, joka sisältää hänelle tunnusomaisia huumorilla maustettuja lyriikoita.