Sunrise Avenuen lisäksi Hartwall Arenalla 6.4. järjestettävässä konsertissa esiintyy iso joukko maamme eturivin artisteja. Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman konsertin liput ovat myynnissä Ticketmasterissa.

Suomalaisten rakastaman tv-ohjelman SuomiLOVEn käynnissä oleva tuotantokausi päättyy huhtikuun 6. päivä Hartwall Arenalla järjestettävään päätöskonserttiin, johon kuka tahansa voi ostaa lippuja. Jo aiemmin on tiedotettu, että illan artistivieraina loistavat muun muassa Elastinen, Juha Tapio, Gasellit, Samae Koskinen ja Ida Paul & Kalle Lindroth.

SuomiLOVE ilmoittaa, että myös Suomessa harvakseltaan esiintyvä Sunrise Avenue esiintyy kauden päätöskonsertissa Hartwall Arenalla.

SuomiLOVE on aivan taivaallisen hieno hyvän mielen konsepti ja ihmisten tarinat ovat todella koskettavia. On ilo ja kunnia saada olla mukana toista kertaa ja hienoa että livekeikka on tällä kertaa isoissa puitteissa, iloitsee Sunrise Avenuen keulamies Samu Haber.

Jenni Pääskysaaren ja Mikko Kuustosen juontaman päätöskonsertin musiikista vastaa tähtiartistien lisäksi Ako Kiiskin johtama LOVEband solisteinaan Johanna Iivanainen, Osmo Ikonen ja Noora Louhimo. Mukana menossa on myös Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble sekä Higher Ground -kuoro johtajanaan Hanna-Maria Helenius. Jo julkistettujen esiintyjien lisäksi Hartwall Arenalla nähdään ja kuullaan muitakin kotimaisia eturivin artisteja, joiden nimiä ei voida etukäteen paljastaa, jotta ohjelman ja konsertin konseptiin kuuluvat yllätykset säilyisivät loppuun saakka. Konsertti päättyy tuttuun tapaan yleisöäänestyksellä valittuun kauden suosituimpaan lauluun. Konsertti nähdään suorana lähetyksenä Yle TV1:llä klo 21.15 alkaen.

Vuodesta 2014 Ylen kanavilla vuosittain esitetty SuomiLOVE on hurmannut yleisönsä koskettavilla tarinoilla ja niihin liittyvillä, taidokkailla musiikkielämyksillä jo neljän vuoden ajan. Ohjelma on palkittu neljä kertaa Kultaisella Venlalla ja sarjan formaattia myydään ulkomaille nimellä Soundtrack of Love. Ohjelman päätöskonsertti on aiempina vuosina järjestetty Lahden Sibeliustalossa.

Konsertti:

SuomiLOVE
La 6.4.2019 Hartwall Arena, Helsinki
Ovet klo 18.30, Showtime klo 21.15

Liput:

Palvelumaksuineen alkaen 39 / 49 / 59 euroa Ticketmasterista.
Myynnissä myös VIP-paketteja

Kuva: Wikimedia Commons