JVG-yhtyeestä tunnetuksi tullut artisti Jare Brand paljasti viime syksynä Helsingin Sanomien haastattelussa menneensä parin vuoden sisällä naimisiin ja saaneensa puolisonsa kanssa perheenlisäystä.

Omilla sosiaalisen median tileillään Brand on ollut hyvin vaitonainen suuresta elämänmuutoksestaan. Mies päivittää Instagramia vain harvoin, ja yhteiskuvat Maria-vaimon kanssa ovat laskettavissa yhden käden sormilla.

Eilen sunnuntaina (12.2.) Brand kuitenkin yllätti seuraajansa totaalisesti julkaisemalla vuoden ensimmäisen Instagram-postauksensa. Edellinen julkaisu on lisätty kuvapalveluun viime lokakuussa.

Päivityksensä oheen Brand on lisännyt kaksi kuvaa varsin hienoilta vaikuttavista juhlista. Ensimmäisessä otoksessa tyylikkääseen pukuun sonnustautunut perheenisä pitelee toisessa kädessään punaviinilasia ja toisessa vanhanaikaista puhelinta. Vasemmassa nimettömässä kiiltelee näyttävä vihkisormus.

Toisessa kuvassa Jare ja Maria poseeraavat iloisesti hymyillen arvokkaalta näyttävän talon portaikossa. Myös Maria on pukeutunut kauniiseen juhla-asuun.

Näet julkaisun alta tai täällä.

Pariskunnan ihastuttava yhteiskuva löytyy myös Marian julkiselta Instagram-tililtä.

Jos upotus ei näy, voit katsoa sen täällä.

Syksyisessä Helsingin Sanomien haastattelussa JVG:n toinen osapuoli, Ville Galle myönsi Jaren valinnoilla olleen merkittävä vaikutus myös häneen.

– Se on vaikuttanut yllättävän vähän meidän väleihin, mutta ehkä enemmän mun omiin keloihin. Kun näkee, että toisen elämään on tullut uusi merkitys, niin alkaa itsekin miettiä, että pitäiskö munkin tehdä lapsia ja mennä naimisiin, Ville totesi.

Lue myös:

JVG:n Jare Brand meni naimisiin ja sai lapsen – elämänmuutoksella suuri vaikutus Ville Gallen ajatusmaailmaan!

JVG:n Jare Brand paljastaa vihdoin, miltä tuntuu jäädä VilleGallen varjoon – ”Se on ollut Villelle isompi taakka”