Tänä syksynä MTV3 järjestää uuden Syksyn Sävel -laulukilpailun. Syksyn Sävel 2011 nähdään suorana lähetyksenä Finlandia-talolta lauantaina 29.10. kello 20-22 MTV3-kanavalla. Laulukilpailun juontavat Tanja Huutonen ja Mikko Alatalo. Kilpailun tuotot ohjataan Suomen Syöpäyhdistys ry:n käyttöön.
Syksyn Säveleen on kutsuttu joukko huippuartisteja: Emma Salokoski, Janne Raappana, Jari Sillanpää, Juha Tapio, Kaija Koo, Kristiina Brask, Martti Saarinen, Mikki Kauste, Puhuva Kone, Stina Girs, Suvi Isotalo ja Tommi Läntinen. 

Katsojat äänestävät omaa suosikkiaan puhelimitse ohjelman aikana sekä reilun kolmen viikon ajan ennen ohjelmaa, 7.10. alkaen. Katsojat lahjoittavat oman suosikkiartistinsa kautta varoja Syöpäjärjestöille ja eniten soittoja saanut artisti voittaa Syksyn Sävel 2011 -kilpailun. Keräystuotto käytetään Suomen Syöpäyhdistyksen ja sen jäsenjärjestöjen tekemään työhön: valtakunnalliseen syöpäneuvontaan ja potilastyöhön. 

Kahdentoista artistin Syksyn Sävel -kisakappaleet ovat kuunneltavissa osoitteessa www.mtv3.fi/syksynsavel. Nettisivuilta löytyvät myös äänestysnumerot ja -ohjeet sekä artistien haastattelut.
Äänestys on nyt käynnistynyt ja se kestää 29.10. suoran Syksyn Sävel -lähetyksen loppumetreille saakka.

 Suorassa lähetyksessä on mukana iso joukko Syksyn sävel -tähtiä vuosien varrelta. Mm. Frederik, Matti-Esko, Pepe Willberg, Marita Taavitsainen ja Päivi Paunu ottavat vastaan lahjoituksia puhelimitse ja kannustavat katsojia auttamaan hyvässä asiassa.
Suora Syksyn Sävel 2011 -lähetys lauantaina 29.10. klo 20.00-22.00 MTV3-kanavalla.