T.T. Purontaka ja Herra Vuoret etsivät kultaa – tsekkaa video

T.T. Purontaka tunnetaan samettiäänisenä iskelmämusiikin konkarina, jonka herkät tulkinnat ovat vedonneet iskelmäkansaan jo vuosikymmenien ajan.
Purontaka palkittiin vuonna 2017 SISU-elämäntyöpalkinnolla pitkästä johdonmukaisesta työstään suomalaisen iskelmämusiikin parissa. Nyt T.T. on siirtynyt mukavuusalueensa ulkopuolelle ja heittäytyy rohkeasti feataamaan Herra Vuoret -kaksikolle oman kappaleensa ”Vuorilta kultaa” uudelle versiolle. ”Vuorilta kultaa” löytyy T.T.:n omalta albumilta T.T. Purontaka, joka julkaistiin vuonna 1997.
– Pojat soittivat ja kysyivät, että miten olisi jos kyseinen kappale tehtäisiin uudelleen. Kyllähän silloin, kun nuoret haluaa musiikkia tehdä, niin mukana pitää olla, toteaa T.T.
– Vielä kun pääsin mukaan kertosäettä lauleskeleen, niin mukavaahan se oli. Videokuvaukset tehtiin Hämeenlinnassa ja hauskaa oli. Pojilla on tekemisen meininki ja sekös tällaista konkaria miellyttää. Intiaanipääliköksihän he minua kutsuivat, nauraa T.T.
Herra Vuoret koostuu veljeksistä Ville ja Mikko Vuorinen. Hämeenlinnasta kotoisin oleva kaksikko perusti kokoonpanon viime vuoden puolella.
– Kun bändin nimi on Herra Vuoret, niin kappaleenkin on oltava samaa meininkiä. Googlailtiin ja sitten löytyi T.T.:n ”Vuorilta Kultaa”, joka heti toimi. T.T:n kanssa oli helppo työskennellä ja homma saatiin kasaan hyvällä aikataululla, kertovat veljekset.
Tsekkaa alta ”Vuorilta kultaa” -musiikkivideo.

Kuva: YouTube / Herra Vuoret


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.