Tarja Turusen ja Marco Hietalan duetto julkaistiin tänään – kuuntele

Raskasta Joulua IV -albumilta saadaan maistiaisia kahden uuden kappaleen myötä

Tänään julkaistut ”Ave Maria” – ja ”Joulun rauhaa” -kappaleet ovat esimakua 17.11. julkaistavasta Raskasta Joulua IV -albumista. Molemmista tänään julkaistavista singleistä saadaan suomen– ja englanninkieliset versiot (kuuntele linkeistä).
”Ave Maria” -singlellä duetoivat Tarja Turunen ja Marco Hietala. ”Joulun rauhaa” -kappaleen esittävät Marco Hietala, Tarja Turunen, Floor Jansen, Tommi Salmela, JP Leppäluoto, Ville Tuomi, Tony Kakko, Antti Railio, Kimmo Blom, Ari Koivunen ja Antony Parviainen. ”Joulun rauhaa” -kappale on käännös John Lennonin ja Yoko Onon ”Happy Xmas (War Is Over)” -klassikosta. Englanninkielisellä versiolla mukana on myös Elize Ryd.

Raskasta Joulua IV -albumia tähdittävät tänä vuonna Marco Hietala, Tarja Turunen, Tony Kakko, Elize Ryd, Floor Jansen, Kimmo Blom, Antony Parviainen, Ville Tuomi, Ari Koivunen, JP Leppäluoto, Antti Railio ja Tommi Salmela. Albumin tuotti Erkka Korhonen.
Albumin julkaisupäivänä 17.11. käynnistyy Raskasta Joulua -kiertue, joka järjestetään tänä vuonna 13:tta kertaa. Vuodesta toiseen massiivisemmaksi ja suositummaksi kasvava kiertue vie solistit marras-joulukuussa 23 paikkakunnalle. Kiertueelle on myyty lippuja tähän mennessä yli 30 000 ja loppuunmyytyjä ovat jo Tampereen molemmat keikat sekä Savonlinna. Tänä vuonna kiertueella vierailevat rock-legenda Joe Lynn Turner (Deep Purple, Rainbow) ja Tarja Turunen.
Kiertuepäivät ja paikkakuntakohtaiset artistilistat löytyvät osoitteesta www.raskastajoulua.com.


Näin saat 20 vapaapeliä

Et tarvitse omaa talletusta

  • Avaa pelitili Kalevala Kasinolle.
  • Valitse suosikkipeli Reactoonz ja pelaa 20 vapaapeliä ilman omaa talletusta!
  • Lisäksi tarjolla huikea 325€ bonus.